Dora ne može proći bez komentara na društvenim mrežama.

Galerija


Čini se kako ništa ne može proći bez komentiranja na društvenim mrežama koje su preplavljene komentarima na račun Dore, izbora za pjesmu za Eurosong.

Vezani članci Beta Sudar - 2 Najfotografiranija sudionica Dore u novom spotu pokazala još seksi stajlinga, a ima i dobru vijest za obožavatelje Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Od Supertalenta do Dore: Karijeru su započeli u talent showu, a sad se bore za nastup na Eurosongu!

Tijekom cijele Dore društvene mreže doslovce su gorile, a komentiranje se nastavlja i nakon što je proglašen hrvatski predstavnik na ovom glazbenom natjecanju.

''Meni je ovo rigoleto. Koja je tu pjesma pamtljiva da bi išla na Eurosong'', ''Meni niti jedna pjesma nije niti za trojku'', '' Strašno! Nekada su Doru mogle pratiti sve generacije u kući, a danas samo štanga fali na pozornici'', ''Ako su ove najbolje, kakve su onda ostale pjesme koje su eliminirali'', samo su neki od loših komentara na račun ovog natjecanja.

Dakako ima i onih lijepih iako ne u velikom broju. ''Luka ima odličan scenski nastup. Pjesma ima zarazan ritam'', ''Roko je odličan! On posjeduje stvarno vrhunske vokalne sposobnosti, a sama skladba je odlična i itekako zahtjevna za vokalnu izvedbu'', ''Beta je najbolja'', ''Ema Gagro vokalno odlična'', neki su od komentara zadovoljnih gledatelja.

Dakako, osvrnuli su se i na pobjedničku pjesmu. ''Roko je zaista bio najbolji'', ''Zasluženo'', ''Leti i s krilima i bez njih'', ''On nema šanse'', ''Komentari koji pljuju Roka pokazuju kolika smo stoka'', neki su od komentara.

Pronašli smo snimku Roka Blaževića kada je imao 11 godina! Nećete vjerovati što je govorio

Ljudi tvrde da Hrvatska šalje plagijat na Eurosong! Je li ovo znao Roko Blažević?

Lidija Bačić na Dori je pokazala svoj seksepil, ali publika je rekla ne! Dobila je tek 1 bod!

Hrvatska je odabrala pjesmu za Eurosong: Roko Blažević osvojio je i žiri i publiku