Donošenje novogodišnjih odluka uobičajena je praksa među stranim, ali i domaćim celebovima.

Galerija


Uskoro je iza nas prvi tjedan u novoj, 2019. godini.

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka nije željela otkriti je li uzela Vedranovo prezime, no misterij je otkrila ova fotografija Vedran Ćorluka (Foto: Nova TV) Čarli o Franki: "Nisam poslušao kako je pjevala, ali budući da je slušam svaki dan, neće mi zamjeriti"

Donošenje novogodišnjih odluka uobičajena je praksa među stranim, ali i domaćim celebovima te među običnim smrtnicima, no samo ih se rijetki uspiju držati više od nekoliko tjedana ili čak dana.

Našu redakciju jako je zanimalo donose li ih domaće zvijezde ili ih zaobilaze u širokom luku te ako ih donose, što su si poželjeli ostvariti u 2019. godini? Odgovori koje smo dobili bili su jako šaroliki.

I dok ih jedni donose, ali nisu prestrogi prema sebi, drugi novogodišnje odluke više ne žele donositi ili ih nikada nisu donosili te smatraju kako bi se odluke trebale donositi kad god osjetimo potrebu za time, a ne da se za to čeka Nova godina.

Uhvatili smo, među ostalim, Maju Šuput, Franku Batelić, Vedrana Ćorluku, Lidiju Bačić i Momčila Otaševića, a što su nam otkrili u vezi svojih odluka za 2019. godinu, saznajte u video prilogu. 

Kendall Jenner u posebnoj misiji: Otkriva svoju najtežu, dosad neispričanu, sirovu životnu priču

U Orašju održana komemoracija za Ivu Gregurevića: "Uvijek je bio povezan s rodnim krajem"

Godinama se borio s tugom: Slavni glumac je kao dječak htio donirati bratu blizancu srce kako bi mu spasio život