Donna Vekić otkrila je brojne zanimljivosti iz privatnog života.


Tenisačica Donna Vekić rijeko kad govori o svom privatnom životu pa je puno zanimljivosti o njoj do sada bilo nepoznato. Mlada Osječanka odlučila se približiti svojim obožavateljima pa je na svojoj službenoj stranici otkrila mnoge pojedinosti iz privatnog života.

Trenirati je počela kao šestogodišnjakinja, a za njezinu ljubav prema tenisu zaslužna je među ostalima i baka Lidija. Donnina baka bila je profesorica tjelesnog odgoja, a zanimljivo je i to da je upravo ona zamijetila talent našeg proslavljenog nogometaša Davora Šukera.

Donna će u lipnju napuniti 21 godinu, a rodila se točno u podne. Kad je na turnirima uvijek jede isto jelo koje odabere prije prvog meča, a da nije tenisačica vjerojatno bi bila glumica, stoji na službenoj stranici.

Donna Vekić (FOTO: Getty)

Inače, u posljednje vrijeme Donna sve više pažnju privlači svojim ljubavnim životom. Lijepa tenisačica u vezi je s 32-godišnjim švicarskim tenisačem Stanom Wawrinkom. Iako su svoju vezu u prvo vrijeme držali u tajnosti, nakon što se teniski as razveo od supruge zajedno su se pojavili na gala partyju uoči Wimbledona i svima jasno dali do znanja da uživaju u ljubavi. Od tada su jedno drugome bezuvjetna podrška na terenu, ali i izvan njega.

Donna Vekić i Stanislas Wawrinka (Foto: PIXSELL)