selfi uz kavu

Tenisačica koja nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica objavila fotku bez šminke i pokazala prirodnu ljepotu

Donna Vekić - 2 Donna Vekić - 2 Maja Kljaić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Donna Vekić - 2 Galerija

Donna Vekić je na Instagram storyju objavila fotografiju bez šminke na licu te je pokazala kako izgleda ujutro čim se probudi.

Tenisačica Donna Vekić nosi titulu jedne od naljepših Hrvatica pa nije ni čudo da svaka njezina fotografija koju objavi na društvenim mrežama izazove veliku pažnju. Na Instagram storyju je tako Donna objavila i fotografiju bez trunke šminke na licu te je pokazala svoju prirodnu ljepotu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ciao 🇮🇹✌🏻🍝🍕

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Pogledaj i ovo Iva Majoli zvijezda hit-serije Iva Majoli u Monte Carlu uživala u odabranom društvu i pohvalila se fotografijom sa svjetski poznatom glumicom!

"Dobro jutro", napisala je lijepa tenisačica uz fotografiju na kojoj je pozirala dok pije jutarnju kavu. Donnu na Instagramu prati 179 tisuća ljudi, a obožavatelji joj redovito dijele komplimente na svaku novu objavu.

Tanisačica je vrijeme koronavirusa provela kod kuće s obitelji u Osijeku, a za In Magazin je prije nekoliko mjeseci priznala kako svaki trenutak slobodnog vremena provodi kvalitetno i aktivno. Jedna od najdražih stvari joj je kuhanje pa je kulinarske vještine svojih omiljenih recepata podijelila na svojem Youtube kanalu. Donna je posljednjih tjedana nastavila s treninzima i turnirima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović - 5 Sanja Musić Milanović - 6 Sanja Musić Milanović - 4 Sanja Musić Milanović - 3 +1 Sanja Musić Milanović - 2 inMagazin Supruga našeg predsjednika otkrila što kod kuće nemaju, a neće ni imati: "To je naučeno ponašanje, to treba promijeniti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene