Je li to moguće?

Ovako je izgledala kad je glumila u Baywatchu, danas ima 51 godinu, ali za nju vrijeme kao da je stalo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donna D'Errico zapanjuje javnost svojim mladenačkim izgledom iako ima, vjerovali ili ne, 51 godinu.

Američka glumica Donna D'Errico jedna je od rijetkih kojoj uspijeva izgledati identično, ako ne i bolje, 30 godina nakon što smo je gledali kako trčkara plažom u crvenom kupaćem kostimu u seriji "Spasilačka služba".

Pogledaj i ovo Donna D'Errico - 4 Kakav seksepil! Život joj je obilježila hit-serija 90-ih, a nakon ovog videozapisa nitko ne bi rekao da ona ima 54 godine!

U to se možemo uvjeriti na Instagramu ove danas 51-godišnje glumice, koja izgleda kao da joj je tek dvadesetak godina. Tome su možda pripomogli dobri geni, ali svoje su svakako učinile i plastične operacije te zahvati kojima održava postojanim svoj mladenački izgled. To ne pokušava sakriti od javnosti pa je 2017. godine čak i snimila dokumentarni film u kojem je otkrila da se podvrgnula liftingu ruku, liposukciji i sređivanju trbuha, i to kako bi izgledala baš kao što je izgledala u popularnoj seriji.

Rezultati su vidljivi na svakoj fotografiji koju objavi na društvenim mrežama, pa tako i na posljednjoj koju je podijelila s pratiteljima, a na kojoj je odjevena u crni čipkasti bodi i visoke crne čizme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico) on

"Željela sam dogovoriti termin s doktorom Obengom jer sam imala viška kože na rukama nakon što sam smršavjela. Također sam imala viška kože na trbuhu nakon dva porođaja", izjavila je u svom filmu.

On joj je tada iz tijela uklonio dvije litre masnoće, operacija je potrajala gotovo pet sati, a sredio joj je i stražnjicu.

No ona je danas sretnija i samopouzdanija nego ikad.

"Rezultati su i više nego nevjerojatni i sada se ponovno osjećam sigurno i samopouzdano u bikiniju", kaže izjavila je Donna.

Danas je majka 18-godišnje kćeri Frankie-Jean Sixx, koju je dobila s bivšim suprugom i glazbenikom Nikkijem Sixom, a iz prijašnje veze ima i 24-godišnjeg sina  Rhyana D' Errica. Brak s Nikkijem potrajao je od 1996. do 2007. godine.

Donna se postavi "Spasilačke službe" pridružila 1996. godine i glumila je s Davidom Hasselhoffom i Pamelom Anderson.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene