Donatella Versace pojavila se prestižnoj dodjeli Britanskih modnih nagrada u Londonu.

Galerija


Dodjela Britanskih modnih nagrada jedno je od najvažnijih događanja u svijetu slavnih koje nije htjela propustiti niti talijanska dizajnerica Donatella Versace koja stoji na čelu jednog od najvećih modnih carstava današnjice.

Vezani članci Donatella Versace Ispod ove maske krije se žena koja je potpuno promijenila svoj izgled plastičnim operacijama, a bila je divna dama Gianni Versace Prošle su 23 godine od brutalnog ubojstva koje je potreslo svijet mode, a krvavu prošlost krije glamurozna vila

64-godišnja Donatella pažnju je plijenila u pripijenoj haljini baš i njezino lice koje je podvgrnuto nizu estetskih zahvata ponovno se našlo na naslovnicima magazina diljem svijeta. Pretjerano korištenje botoksa i izobličene usne danas izazivaju zgražanje javnosti nad ovom slavnom plavušom koja je nekad bila poznata kao prirodna ljepotica. Upravo se zato često nalazi pri vrhu brojnih lista svjetskih zvijezda koje su pretjerale s operativnim zahvatima.

Donatella se na vrhu modnog carstva kuće Versace našla 1997. godine nakon što je na njezinog brata Giannija počinjen atentat u Miamiju. Ona je, zajedno s kćeri Allegrom, uspjela održati bratovo nasljeđe na nogama, štoviše i pokoriti modni svijet čijim su se kreacijama divili i još uvijek dive brojni modni kritičari. 

No iza poslovnog uspjeha krije se drugačija i ne tako blistava priča. Tako možemo reći da je njezin današnji izgled rezulata, osim brojnih operacija, i pretjeranog korištenja opojnih sredstava, droge i alkohola kao i nekoliko psihičkih slomova. 

Nekad je lijepim licem i plavim uvojcima obarala s nogu, ali onda su bolest i godine učinile svoje