Američki predsjednik Donald Trump nastavio je svoj niz sramoćenja. Opet je napravio gaf vezan uz britansku kraljevsku obitelj.

Galerija


Američki predsjednik Donald Trump nedavno je bio u posjetu Velikoj Britaniji gdje je bio počasni gost kraljevske obitelji. Mediji su popratili svaki trenutak druženja s kraljicom Elizabethom II i njezinom obitelji, a već je tada osebujni Trump svijet oduševio svojim nepoznavanjem protokola. 

Vezani članci Princeza Diana - 8 Za obožavanom princezom tuguje se i 24 godine od njezine smrti, ali mnogi se slažu da ima dostojnu nasljednicu koju su učili kako da ju kopira Princeza Diana i princ Charles Evo tko je žena zbog koje je Diana vjerovala da joj Charles planira smjestiti kobnu nesreću, danas je jako bliska s Williamom i Harryjem

Naime, Trump je prilikom obraćanja sa kraljicom, dodirnuo njezina leđa - što se apsolutno protivi kraljevskim protokolima koji nalažu da se vladara ne dodiruje. 

Čini se kako se američkog predsjednika posjet Velikoj Britaniji jako dojmio pa se na svom Twitteru odlučio obračunati s protivnicima upravo pozivajući se na svoja poznanstva s članovima kraljevske obitelji. Jedini problem je što je budućem kralju - krivo napisao titulu. 

U svojoj novoj objavi na Twitteru Trump je napisao kako je bio u posjeti Engleskoj, a kraljicu i njezinog sina, princa Charlesa, potpuno krivo oslovio. Charlesu je promijenio titulu i time izazvao salve smijeha i poruge. 

Princa Charlesa nazvao je princom od Whalesa, umjesto od Walesa. Budući da na engleskom jeziku riječ "whales" znači kitovi, Charles je odjednom kao princ kitova preplavio društvene mreže. 

Kraljicu Elizabetu oslovio je kao englesku kraljicu, iako je ona zapravo kraljica Ujedinjenog Kraljevstva. 

Trump je objavu u međuvremenu promijenio i stavio ispravan naziv titule princa Charlesa no šteta je već bila učinjena. Twitter korisnici su ga žestoko ismijali. 

Fotografi uhvatili glumicu u društvu kćeri koju rijetko viđamo, a mnogi sve dosad nisu ni znali kako izgleda