Snima seriju

Slavni glumac u šetnji Opatijom: Njegov psić pokupio simpatije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Višnjić najavio je snimanje na Kvarneru, a već je stigao i slavni glumac, ujedno i glavna zvijezda detektivske serije 'Crossing Lines'.

Nova sezona serije Crossing Lines donijela je i našem glumcu Goranu Višnjiću, kao i njegovoj glumačkoj partnerici Elizabeth Mitchell. Oni još u Cannesu otkrili kako su uloge prihvatili upravo zbog mogućnost rada s glumačkom legendom Donaldom Sutherlandom.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić - 1 Uspomena iz 1998. Goran Višnjić podijelio fotografiju sa seta filma u kojem je glumio s holivudskim divama: ''Kao što sam obećao...''

Višnjić se vraća u Hrvatsku kao zvijezda američke serije - traže i statiste

Upravo je on viđen u Opatiji kako ispred hotela šeta svojeg psa. Kao svaki odgovorni vlasnik psa, za svojim je kućnim ljubimce i uredno počistio. Izgleda kako mu se Opatija sviđa jer je izgledao potpuno opušteno i nije pretjerano brinuo za znatiželjne poglede.

Donald Sutherland inače je kanadski glumac koji je postigao zavidnu karijeru u Hollywoodu, a iza njega su broje uloge poput one M*A*S*H –u,  The Eagle Has Landed , Invasion of the Body Snatchers , Ordinary People , JFK, Cold Mountain, Pride & Prejudice, te posljednja u nizu za serijal 'The Hunger Games'.

I Goran Višnjić viđen je na setu. Fotoreporteri su ga uhvatili kako sjedi na terasi restorana u Moščekičkoj Dragi dok čeka snimanje svoje scene.

Serija 'Crossing Lines' (hrv. Granice zločina) prate stručnjake iz elitnog tima Međunarodnog kaznenog suda, europska inačica FBI-a, koja istražuje zločine i hvata kriminalce širom Europe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene