Goran Višnjić najavio je snimanje na Kvarneru, a već je stigao i slavni glumac, ujedno i glavna zvijezda detektivske serije 'Crossing Lines'.


Nova sezona serije Crossing Lines donijela je i našem glumcu Goranu Višnjiću, kao i njegovoj glumačkoj partnerici Elizabeth Mitchell. Oni još u Cannesu otkrili kako su uloge prihvatili upravo zbog mogućnost rada s glumačkom legendom Donaldom Sutherlandom.

Vezani članci Tradicionalno kupanje ususret maškarama u Opatiji Ma kakva zima: Opatijci se okupali u moru ususret maškarama Goran Višnjić Višnjić se dirljivom objavom oprostio od pokojnog kolege, glumio mu je ljubavnika u filmu za koji je dobio Oskara

Višnjić se vraća u Hrvatsku kao zvijezda američke serije - traže i statiste

Upravo je on viđen u Opatiji kako ispred hotela šeta svojeg psa. Kao svaki odgovorni vlasnik psa, za svojim je kućnim ljubimce i uredno počistio. Izgleda kako mu se Opatija sviđa jer je izgledao potpuno opušteno i nije pretjerano brinuo za znatiželjne poglede.

Donald Sutherland inače je kanadski glumac koji je postigao zavidnu karijeru u Hollywoodu, a iza njega su broje uloge poput one M*A*S*H –u,  The Eagle Has Landed , Invasion of the Body Snatchers , Ordinary People , JFK, Cold Mountain, Pride & Prejudice, te posljednja u nizu za serijal 'The Hunger Games'.

I Goran Višnjić viđen je na setu. Fotoreporteri su ga uhvatili kako sjedi na terasi restorana u Moščekičkoj Dragi dok čeka snimanje svoje scene.

Serija 'Crossing Lines' (hrv. Granice zločina) prate stručnjake iz elitnog tima Međunarodnog kaznenog suda, europska inačica FBI-a, koja istražuje zločine i hvata kriminalce širom Europe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook