Dominik Livaković s djevojkom Helenom Matić uživa na odmoru.

Galerija


Dinamovac Dominik Livaković o privatnom životu ne voli puno pričati u medijima, kao ni detalje dijeliti na društvenim mrežama, pa kada to ipak učini, izazove veliku pozornost.

Vezani članci Željko Nježić Deda (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Mladi nogometni vratari poklonom za rođendan bivšem su treneru izmamili suze na oči Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Popularni vratar objavio fotku s hrvatskom Meghan Markle

Ovaj je put razlog tome fotografija s djevojkom Helenom Matić koju je objavio na Instagramu.

Helena Matić pažnju je privukla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva prošle godine kada su je mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle jer izgledom podsjeća na vojvotkinju od Sussexa i suprugu princa Harryja.

Njihova veza počela je prije dvije godine kao ljetna romansa, no par sada svaki slobodan trenutak provodi zajedno.

"Upoznali su nas zajednički prijatelji, iako se sve dogodilo spontano. Prvi korak napravio je Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled", izjavila je Helena u jednom intervjuu za Story.

Priznala je tada i da su oboje samozatajni te imaju uzak krug ljudi s kojima se druže, a često se mogu vidjeti u šetnjama s psom Cruzom

Helena je Dominiku velika podrška pa ga prati na svim važnim utakmicama.

Kontroverzna fotka golišave milijarderke skupila više od 10 milijuna lajkova, ali i mnoge negativne reakcije