Neodoljiva Domenica

Rozgina vrckava nasljednica privlačila poglede u baršunastoj haljinici

Domenica Zuvela (Foto: Goran Perešin i Alen Večanin) Domenica Zuvela (Foto: Goran Perešin i Alen Večanin) Goran Perešin i Alen Ve?anin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Zuvela (Foto: Goran Perešin i Alen Večanin) Nina Mia Cikes (Foto: Goran Perešin i Alen Večanin) Iva Šarić (Foto: Goran Perešin i Alen Večanin) Ella Dvornik (Foto: Goran Perešin i Alen Večanin) Horvat Cagalj (Foto: Goran Perešin i Alen Večanin) Marina Lackovic (Foto: Goran Perešin i Alen Večanin) Domenica Žuvela (Foto: Dnevnik.hr) +0 Domenica Žuvela (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Među okupljenim mnoštvom, našla su se i poznata lica, poput Elle Dvornik, Ive Šarić, Marine Lacković, Nine Mije Čikeš...

Elegantna zagrebačka galerija Forum prošlog je petka bila prava mala oaza ljepote i mode.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

Naime, upravo ondje, održana je nesvakidašnja izložba kose, kojom je i službeno obilježeno sezonsko finale beauty kampanje "Kosa kao remek djelo".

Kampanju je osmislila i u djelo provela jedna od najpoznatijih i najuspješnijih svjetskih beauty kompanija s gotovo stogodišnjom tradicijom – Keune Haircosmetics.

Njihovi frizeri i stručnjaci pomno su analizirali hair trendove zacrtane za novu sezonu, proučili savjete i prijedloge od najpoznatijih svjetskih hair stilista i sve to pretočili u ovu izvrsnu kampanju.

Brojni uzvanici, sve redom priznati beauty stručnjaci, hair stilisti te modni i beauty urednici, bez daha je ostavila spektakularna izložba kose, kao i divan nastup mlade Domenice Žuvele, koji se savršeno uklopio u ovu večer slavlja ljepote.

Vrckavoj i zgodnoj Velolučanki Domenici mnogi predviđaju sjajnu glazbenu karijeru, a prije nego je uspješno zaplivala u glazbenim vodama, Dalmatinka se bavila manekenstvom. Simpatična pjevačica o svom privatnom životu ne priča, no jednom je prilikom kamerama IN magazina ekskluzivno otkrila kako se ne vidi u vezi s dečkom iz Zagreba.

"S Purgerom sigurno ne. Ipak sam ja Dalmatinka, to je meni nekako dolje bliže, bliskije", izjavila je Domenica koja se još uvijek privikava na status javne osobe.

Među okupljenim mnoštvom, našla su se i poznata lica, poput Elle Dvornik, Ive Šarić, Marine Lacković, Nine Mije Čikeš, Sonje Lamut, Lane Puljić, Horvata Čagalja i drugih.

Premda je ovime službeno završena ova sezona kampanje „Kosa kao remek djelo“, trendove ćemo sigurno još viđati na kosama svih dosadašnjih modela, kao i na svima onima, koji će se tek odlučiti na neki od ovih prelijepih, jesensko – zimskih remek-djela kose. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) +3 Rupert Grint (Foto: Profimedia) Celebrity Nakon što je zaradio čak 28 milijuna funti, pod teretom slave izgubio je sam sebe

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) +2 Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Celebrity Plijenila pažnju u crvenom bikiniju: Rodila je prije manje od pola godine, a izgleda božanstveno

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Andrew Watt (Foto: Profimedia) Rita Ora i Andrew Watt (Foto: Profimedia) Rita Ora i Andrew Watt (Foto: Profimedia) Rita Ora i Andrew Watt (Foto: Profimedia) +0 Rita Ora i Conor McGregor (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna pjevačica pohvalila se prijateljima da ima novog dečka, a u hotel je došla s bivšim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene