Kako su tad izgledali!

Domenica objavila fotku s Lukom Nižetićem iz 2007. i otkrila je što mu je zanimljivo tada šapnula: ''Ne znam odakle mi hrabrost...''

Domenica, Luka Nižetić Domenica, Luka Nižetić Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela i Luka Nižetić - 2 Domenica Žuvela i Luka Nižetić - 1 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 Nataša Janjić, Korana Gvozdić i Domenica Žuvela Domenica Žuvela i Mihaela Olujić Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić +22 Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić Galerija

Domenica Žuvela objavila je staru fotografiju s Lukom Nižetićem te otkrila što mu je tada šapnula, kad još nije znala da će biti uspješna pjevačica.

Domenica Žuvela nasmijala je svoje pratitelje na društvenim mrežama novom fotografijom s pjevačem Lukom Nižetićem.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela Zvijezda u Beogradu Naša lijepa pjevačica iznenadila u haljini s prorezima na neočekivanim mjestima, ne viđamo je često u ovako seksi izdanjima!

Naime, Domenica je Luku srela još 2007. godine i s njim se fotografirala, a simpatična pjevačica otkrila je i da je tada smogla hrabrosti i Luki šapnula kako će mu jednog dana biti prateći vokal.

Domenica tada nije mogla ni slutiti da će je čekati veća karijera od pratećeg vokala, pa je danas i ona uspješna pjevačica, baš kao i Luka, a sad su se ovo dvoje ponovno sreli i fotografirali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

''Ma neee, niste spremni za ovi 'blast from the past' i povratak u 2007. g. - koncert Luke Nižetića! Ne pitajte me kako i ne znam odakle sam skupila hrabrosti, ali sam mu šapnula na uho da ću jednog dana bit njegov prateći vokal'', otkrila je Domenica u opisu fotografije.

Na fotografijama se očito vidi koliko su dvoje mladih pjevača odrasli i promijenili se, a fotografiji nisu mogli odoljeti ni Domenicini pratitelji, ali ni sam Luka.

''Ma ovo je sve na svitu!'' odgovorio je Luka Domenici.

''Splitski biseri'', ''Kad se rodiš u Splitu'', ''Kao djeca'', komentirali su im pratitelji i obožavatelji.

''Vidite kako život piše lipe priče'', zaključila je Domenica na kraju opisa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Visković - 5 Marina Visković - 3 Marina Visković - 4 Marina Visković - 3 +25 Marina Visković - 2 Celebrity S njezina raskošnog dekoltea teško je bilo skrenuti pogled, a unatoč vrućinama iznenadila je odabirom obuće

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 6 +23 Fani Stipković - 5 Celebrity Fani Stipković istaknula je bujni dekolte na novoj fotki, no njezine pratitelje ipak je očaralo nešto drugo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene