"Najbolja večer s majkom", napisala je na Instagramu pjevačica Domenica, a obožavatelji je odmah zasuli komplimentima na račun njihova izgleda.

Galerija


Uspješna domaća pjevačica Domenica Žuvela na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju s majkom te je oduševila brojne pratitelje.

Vezani članci Domenica Žuvela (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Najmlađa izvođačica "Hrvatske noći u Frankfurtu" pokazala noge i dekolte pred tisućama fanova Domenica (Foto: Instagram) Vatrenoj Domenici nije bilo lako: Velolučanka se uhvatila u koštac s vrućim i škakljivim pitanjima!

"Najbolja večer s majkom", napisala je mlada Velolučanka, a obožavatelji je odmah zasuli komplimentima na račun njihova izgleda. "Koliko ti mama ima godina. 27?", "Slične ste jako, mama je predivna", "Mama? Ja mislila starija seka", "A koja je tu mama?", "Izgledate kao sestre!", "Ljepotice", samo su neki od brojnih komentara ispod fotografije.

Domenica je prije nekoliko mjeseci predstavila svoj album prvijenac, a sa samo nekoliko pjesama oduševila je publiku diljem Hrvatske i regije. "Vidi se iz aviona", "Nema te svit", "Baš, baš" i "Kad sam s tobom" samo su neki od njezinih hitova.

Od nove zaručnice se ne odvaja i obasipa ju nježnostima, ali zbog brutalnog napada na bivšu ide na sud