Njegova kraljica!

Domaći nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen u zanosnu suprugu, bivšu Kraljicu Hrvatske

Domagoj Vida (FOTO: Instagram) Domagoj Vida (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Vida (FOTO: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) +0 Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Galerija

Ivana i Domagoj Vida zaljubili su se 2012. godine, a ljubav je planula tijekom noćnog izlaska.

I dok je njegova supruga Ivana zaključala društvene profile, nogometaš Domagoj Vida nema problema s objavljivanjem fotografija iz privatnog života.

Pogledaj i ovo Ivana Vida (Foto: Instagram) Poslije slavlja šok! Supruzi nogometaša Domagoja Vide poslije sinoćnje utakmice razbili stakla na skupocjenom autu: ''Nije ugodno''

"Otac, suprug, svjetski doprvak, ponosni Slavonac", tako stoji u opisu profila na Instagramu hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide, koji ne skriva koliko je zaljubljen u svoju atraktivnu suprugu i bivšu Kraljicu Hrvatske.

Posljednjom fotografijom Vida je dokazao kako je Ivana i njegova kraljica, a upravo je to stavio u opis. "Ljubav moja", poručila mu je zanosna crnka u komentarima te izazvala oduševljenje.

Podsjetimo, Ivana, tada još Gugić, 2014. godine ponijela je titulu Kraljice Hrvatske, a u lipnju 2016. godine u Umagu se udala za Domagoja. Par je tada bio u vezi četiri godine, a ljubav je planula tijekom jednog noćnog izlaska.

Par je u početku održavao vezu na daljinu jer je on igrao za Dinamo Kijev, a ona studirala u Zagrebu, no Ivana se brzo odselila svom odabraniku. Sinčić David stigao je u rujnu 2015. godine kao kruna ljubavi.

Bivša misica, poznata po tome da nema dlake na jeziku, priznala je kako je imala nekoliko estetskih operacija, a Domagoj je izjavio kako je ona njemu uvijek prekrasna te da ju u svemu podržava.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene