Pogledajte video!

Domaće zvijezde '90-ih: Evo kako su nekad izgledali!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sjećate li se Veline, Ivane Banfić, Minee, Ivane Plechinger, Nikite, Kasandre, Emilije Kokić, Vlatke Pokos i Elle te kako su one tad izgledale?

Tijekom 1990-ih godina Hrvatsku glazbenu scenu zahvatila je pop i dance groznica. Neobične frizure, još neobičnija odjeća i zarazne pjesme i danas su hit nekih tematskih tuluma.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

No, sjećate li se Veline, Ivane Banfić, Minee, Ivane Plechinger, Nikite, Kasandre, Emilije Kokić, Vlatke Pokos i Elle te kako su one tad izgledale? Donosimo vam mali podsjetnik na ta vremena!

Poslušajte obrade koje su popularnije od originala!

1. Velina

Iako je imala jedan hit tijekom devedestih godina, njezina pjesma je poznata i danas. Da, riječ je o pjesmi 'Sherry, Sherry noćas me uberi...'

2. Ivana Banfić

Ivana je tijekom devedestih godina 'furala' kratku plavu kosu i isticala svoje bujne grudi, a njezin hit svakako je bio 'Najljepše je u moru bili gol...' Ivana je bila u jednom sasvim seksi filmu tijekom devedestih, a to možete vidjeti i u spotu.

3. Ivana Plechinger

Ova pjevačica imala je niz pjesmuljaka koji su bili hit poput 'Pitali momci', 'Mala ptica nebeska' i 'Kocka šećera', a pažnju je privlačila svojim nevinim izgledom.

4. Minea

Malo tko ne zna za Mineu ili njezine hitove na koje se plesalo u svakoj diskoteci diljem Hrvatske. 'Good Boy' ili 'Vrapci i komarci' bili su hit čak i među srednjoškolskom publikom. A Minea... je bila jednostavno neodoljiva.

5. Nikita

'Kraljica noći' i 'Budi frajer' pjesme su bile namjenjene punoljetnoj mladeži. Nikita nije dugo opstala na estradi, ali njezine pjesme tu i tamo svejedno iskoče na YouTubeu.

6. Kasandra

Nikitina 'protivnica' Kasandra uspjela je imati dva, tri hita više od Nikite poput 'I've Got Feeling i osjećam to', 'Kazna' te nezaboravnu pjesmu 'Sladoled'. Najčešće je 'furala' imidž seksi cure što joj je donijelo mnogo muških fanova.

7. Ella


Nekad mega popularna Ella danas je pala u sjenu zaborava iako se od svih dance zvijezda najduže održala na estradi u tom žanru. Ella je bila prepoznatljiva po svojoj crvenoj bob frizuri, a njezin ultimativni hit je svakako 'Iza ponoći'.

8. Vanna

Daleko najveće zvijezde 90-tih, grupa koja je prva pravila superhitove bila je grupa E.T. s pjevačicom Vannom. Prije samostalne karijere Vanna je imala nekoliko hitova sa svojom grupom, a svi se sjećamo spota za 'Tek je 12 sati'. Ujedno je bila i pjevačica koja je 'isfurala' polukratku kosu.

 

9. Vlatka Pokos

Svoj probitak na medijsku scenu Vlatka je postigla upravo pjevanjem, a njezin hit bio je 'Kad će taj petak'. Tu i tamo ponedjeljkom netko od starije generacije zapjevuši taj hit, a malo tko se sjeća Vlatke iz faze buntovne cure koja je žarila i palila svojim atributima i izazivala zavist ženskog dijela publike svojom prerasnom dugom kosom.

10. Emilija Kokić

Emilija se proslavila s grupom Riva, a njihov najveći hit svakako je bio 'Rock Me'. Osim toga, izdala je čak 6 albuma u karijeri, zadnji 2008. godine. Ipak, Emilija je bila upamćena kao ljepotica dobrog glasa i stasa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene