Koja je najljepša?

ANKETA Lijepe, uspješne i solo - domaće ljepotice koje uživaju u životu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nives Celzijus, Mia Kovačić, Lidija Bačić i Maja Šuput velika su imena s domaće estrade i ne srame se svog statusa solo cure.

One su uspješne u svom poslu, grade karijeru, izgradile su svoj imidž, neke su i majke, no često mediji pišu u njima samo u jednom svjetlu – zašto su solo?
Nives Celzijus, Mia Kovačić, Lidija Bačić i Maja Šuput velika su imena s domaće estrade i ne srame se svog statusa solo cure.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Hm... Ljubljenje i zagrljaji u javnosti? Nikolina nikako nije za to: "Ja sam dosta suzdržan tip"

Nives Celzijus oduvijek je imala aspiraciju postati pjevačica, no to joj tek odnedavno ide za rukom. U medijima je ostala zabilježena njezina ljubav s Dinom Drpićem, tijekom koje je i objavila knjigu 'Gola istina' za koju je osvojila nagradu 'Kiklop'.Kasnije se razvela i započela glazbenu karijeru. U međuvremenu je na svijet donijela i dvoje djece i postala majka te i dalje gradi svoju karijeru.
'Prošlo je dvije godine otkako sam solo i razmazila sam se. Nisam spremna za neke kompromise u vezi, želim ono što želim. Nije da ne bih voljela da sam zaljubljena, ali to se jednostavno ne događa', rekla je Nives prije nekoliko mjeseci.

Mia Kovačić zaštitno je lice Nove i poznata voditeljica koja svakodnevno razveseljava u emisiji IN Magazin. Osim toga, već nekoliko mjeseci Miju gledamo u showu Farma. No, svoj ljubavni život čuva za sebe i za javnost je službeno slobodna.

Splitska pjevačica Lidija Bačić pažnju plijeni svojim izgledom i velik je broj onih koji bi se voljeli okititi titulom njezinog dečka. No, ona je za sada koncentrirana samo na svoju karijeru. Nakon velike uspješnice s pjesmom 'Kaktus', Lidija se okušala u nešto drugačijim ritmovima. Njezina nova pjesma '100 % možda' pjesma je za klubove, a producirali su je Boris Đurđević i Branimir Mihaljević.

Na popisu uspješnih i slobodnih našla se i Maja Šuput koja svakako zna uživati u životu. Osim što gradi glazbenu karijeru, nastupala je u showu Tvoje lice zvuči poznato i rijetko je koji vikend slobodna. Ponekad se zna našaliti da nema vremena za dečka, ali i da još uvijek nije našla onog koji bi mogao pratiti njezin ritam.

Koja domaća solo cura je najljepša?

  • Nives Celzijus
  • Mia Kovačić
  • Lidija Bačić
  • Maja Šuput

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene