Ove su nas godine napustili veliki ljudi iz Hrvatske i svijeta koji su u mnogočemu utjecali na naše živote, a u nasljeđe nam ostavili svoja velika djela i zasluge.

Galerija


2020. godinu pamtit ćemo po mnogim neočekivanim situacijama i trenucima, pandemiji koja je uspjela gotovo paralizirati cijeli svijet, potresima koji su bili razorni za našu zemlju. Kao da to nije bilo dovoljno, zauvijek su nas napustile brojne hrvatske i svjetske javne osobe.

Vezani članci Kirk i Anne Douglas Udovica legendarnog glumca preminula u 103. godini, znala je da ju je varao, no sve mu je uvijek opraštala Špiro Guberina - 1 Tužni slijed se nastavlja: Napustili su nas velikan glumišta Špiro Guberina i menadžer velikog srca Igor Boltek

 

Početkom godine šokirala nas je smrt legendarnog košarkaša Kobea Brynta koji je život izgubio u tragičnoj helikopterskoj nesreći, nakon njega napustio nas je glumac koji je obilježio zlatno doba Hollywooda Kirk Douglas, a rastužio nas je i odlazak domaće glumice Zdenke Heršak.

Otišli su i veliki glazbenik Rajko Dujmić, političar Slaven Letica, nogometaš Slaven Zambata, glumica Vera Zima i njezin legendarni kolega Mustafa Nadarević čije će uloge ostati vječne.

2020. godina uzela nam je i glumce Seana Conneryja i Špiru Guberinu, glazbenika Krunoslava Kiću Slabinca, nogometaša Krasnodara Roru, političara Zdravka Tomca, nogometnog trenera Otta Barića, uvijek nasmijanog književnika Mladena Kušca i jednog od najboljih nogometaša svih vremena Diega Maradonu.

Među posljednjima ove su nas godine napustili i glumac Pero Kvrgić i sportska novinarka Milka Babović.

Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!