U zagrebačkom Dramskom kazalištu Gavella održana je premijera predstave 'Push Up 1-3'.


Na premijeri predstave 'Push Up 1-3' stigli su mnogi poznati gosti koji du došli dati podršku svojim glumačkim kolegama. Osim njih, bilo je tu i mnogo gostiju iz domaćeg društvenog života.

Vezani članci Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Glumačke zvijezde otkrile koliko su daleko spremni otići zbog ljubavi: "Moj primjer je ta ljubav koja mi se dogodila s njim" In Magazin: Ecija Ojdanić u predstavi - 3 Tko je među poznatim Hrvatima čuvao krave i ovce, tko svake godine odlazi u berbu maslina, a tko sanja o vlastitom kokošinjcu?

Najviše pažnje privlačila je atraktivna glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je na premijeru stigla u seksi crvenoj haljini neobičnog izreza na grudima. Njezin suprug Enes nije ju cijelu večer ispuštao iz ruku!

Bili su tu i glumica Ecija Ojdanić koja je naglasila liniju u plavoj satenskoj suknji, a cijeli 'retro look' naglasila je cipelama. I ona je stigla u pratnji supruga, redatelja Roberta Orhela.

Bili su tu još Barbara Nola, Ivana Bolanča, Amar Bukvić s djevojkom Almom Vukučević, modni dizajenr Ivica Skoko s Nelom Kocsis, Špiro Gubrerina... i mnogi drugi.

>> Bojana na pisti: 'Prisjetila sam se nekih koraka koje sam radila kao 18-godišnjakinja'

Predstava 'Push up 1-3' njemačkog dramatičara Rolanda Schimmelpfenniga prikaz je beskrupulozne strane kapitalizma u kojemu pojedinac u zamjenu za uspjeh daje svoju slobodu. Poslovne ljude u odijelima i kostimima, koji u kombinaciji ispovjednih monologa i staccato dijaloga otkrivaju naličje blagostanja i prividne slobode, glume Jakov Bilić, Barbara Nola, Antonija Stanišić Šperanda, Amar Bukvić, Bojana Gregorić Vejzović, Zoran Gogić, Sven Šestak i Ivana Bolanča.

Tekst je s njemačkog jezika preveo Dubravko Torjanac, a adaptaciju je napravio redatelj s Dubravkom Mihanovićem. Scenografi su Iva-Matija Bitanga i Leo Vukelić, kostimografkinja Sara Lovrić Caparin, autori glazbe Pavao Miholjević i Jura Ferina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju