Push Up 1-3

Muževi se nisu odvajali od njih: Retro Ecija i seksi Bojana začinile večer!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U zagrebačkom Dramskom kazalištu Gavella održana je premijera predstave 'Push Up 1-3'.

Na premijeri predstave 'Push Up 1-3' stigli su mnogi poznati gosti koji du došli dati podršku svojim glumačkim kolegama. Osim njih, bilo je tu i mnogo gostiju iz domaćeg društvenog života.

Pogledaj i ovo Amar i Alma Bukvić Dugo ih nismo vidjeli Uz naš domaći par ne veže se niti jedan skandal, a ovakvi prizori govore da su zaljubljeni kao prvog dana!

Najviše pažnje privlačila je atraktivna glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je na premijeru stigla u seksi crvenoj haljini neobičnog izreza na grudima. Njezin suprug Enes nije ju cijelu večer ispuštao iz ruku!

Bili su tu i glumica Ecija Ojdanić koja je naglasila liniju u plavoj satenskoj suknji, a cijeli 'retro look' naglasila je cipelama. I ona je stigla u pratnji supruga, redatelja Roberta Orhela.

Bili su tu još Barbara Nola, Ivana Bolanča, Amar Bukvić s djevojkom Almom Vukučević, modni dizajenr Ivica Skoko s Nelom Kocsis, Špiro Gubrerina... i mnogi drugi.

>> Bojana na pisti: 'Prisjetila sam se nekih koraka koje sam radila kao 18-godišnjakinja'

Predstava 'Push up 1-3' njemačkog dramatičara Rolanda Schimmelpfenniga prikaz je beskrupulozne strane kapitalizma u kojemu pojedinac u zamjenu za uspjeh daje svoju slobodu. Poslovne ljude u odijelima i kostimima, koji u kombinaciji ispovjednih monologa i staccato dijaloga otkrivaju naličje blagostanja i prividne slobode, glume Jakov Bilić, Barbara Nola, Antonija Stanišić Šperanda, Amar Bukvić, Bojana Gregorić Vejzović, Zoran Gogić, Sven Šestak i Ivana Bolanča.

Tekst je s njemačkog jezika preveo Dubravko Torjanac, a adaptaciju je napravio redatelj s Dubravkom Mihanovićem. Scenografi su Iva-Matija Bitanga i Leo Vukelić, kostimografkinja Sara Lovrić Caparin, autori glazbe Pavao Miholjević i Jura Ferina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene