Po njezinom guštu

Dom iz snova: Automati, fliperi, i arkadijske igre!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Krečenje je gotovo, pločice su postavljene, osnovni namještaj raspoređen po sobama, a Adele sad svoju novu kuću puni raznim aparatima za igranje.

Kad se već nađe unutar svoja četiri zida, 24-godišnja pjevačica želi se što bolje osjećati u vlastitom domu.

Pogledaj i ovo showbuzz skriva njegov identitet Drastično transformirala svoje tijelo, a onda pronašla ljubav s osobom s kojom je bila bliska sve ove godine

Posljednjih dana ne pita za cijenu kako bi si nabavila što više igračaka o kojima je maštala od malih nogu. Kući je upravo dovukla Pac-Mana i Space Invaders, paket pucačina s replikama oružja, a kupljena su i dva flipera.

>> Posramila ga Adele – očitala mu bukvicu pred svima!

'Napunila je kuću raznim modernim gadgetima, ali je ostavila dovoljno mjesta da si priušti pokoji gušt, poput arkadijskih igara. Za njih je sačuvala počasno mjesto u svojoj sobi za igranje', otkriva izvor.

Adele se u posljednje vrijeme posvetila obiteljskom životu. Dobitnica Oscara i Grammyja i njen partner Simon Konecki utukli su dosad više od dva milijuna funti u renoviranje svog novog doma u Sussexu kako bi u njemu mirno mogli odgajati svoje dijete.

Pjevačica je oduvijek gajila simpatije prema malo neformalnije uređenim prostorima. Uoči dodjele Oscara u Los Angelesu je iznajmila kuću s vlastitom stazom za kuglanje. U svom prošlom obitavalištu, kući sa deset spavaćih soba u West Sussexu, brižna je domaćica držala tri stola za biljar kako gostima slučajno ne bi bilo dosadno.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene