Misle da ga je izmislila

Svi se pitaju postoji li njezin suprug uopće: U braku su 50 godina, a nikad ga nije pokazala javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolly Parton i Carl Dean u braku su od 1966. godine, a tijekom čitave njezine karijere on se s pjevačicom nikada nije pojavio u javnosti. Sada je ispričala i zašto je tome tako.

Legendarna pjevačica Dolly Parton (74) od 1966. godine je u braku s Carlom Deanom, no ljudi je i dalje ponekad pitaju postoji li uopće njezin suprug, obzirom na činjenicu da se s njim ne pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo Eminem (Foto: AFP) Zasluženo! Dolly Parton, Eminem i Eurythmics ulaze u rock and roll Kuću slavnih, poznat je i datum svečane ceremonije!

"Mnogi su tijekom godina mislili da sam supruga izmislila jer on niti malo ne želi biti pod svjetlima reflektora. On je inače takav, rezerviran je i pretpostavio je kako nikada ne bi imao mira da se medijski eksponirao", ispričala je Parton.

Dodaje kako im je to uvelike pomoglo u braku te zbog toga i funkcioniraju sjajno još i danas.

"Poštovala sam uvijek njegovu odluku. Jednom mi je prilikom rekao da sam ha odabrala taj svijet, no on je odabrao mene te možemo svoj brak držati dalje od medija. I zaista jesmo. Zajedno smo 56 godina, a u braku smo 54", rekla je Dolly nedavno u jednom intervjuu. Smatra i kako im je njezina karijera pomogla da toliko održe svoju ljubav. Ona je čitavo vrijeme putovala i nisu stalno bili zajedno, za što kaže kako je zapravo sjajno jer si nikada nisu dosadili.

U svibnju 2016. godine par je obnovio svoje zavjete na 50. godišnjicu braka. Još ranije je pričala kako je suprug tijekom zavidne karijere samo jednom bio na njezinom koncertu. Unatoč svemu, i dalje su zaljubljeni, a detalje svoga braka ne žele odavati javnosti.

Parton je inače ove godine u nekoliko intervjua istaknula kako se nikada ne planira umiroviti od glazbe, a za 75. rođendan se želi ponovno skinuti za Playboy. "Već sam se fotografirala za naslovnicu Playboya prije dosta godina i mislim da bi bilo odlično ako urednici pristanu da to ponovimo", rekla je Parton.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene