Pjevačica se godinama bori s depresijom do koje ju je dovelo saznanje da nikada neće moći imati djecu.


I legendarna Dolly Parton proživjela je kalvariju u životu. Iako se u javnosti nikada nije mogla vidjeti bez osmijeha na licu, iza sebe je godinama skrivala mračnu stranu. Naime, slavna country pjevačica godinama je patila od depresije, a bolest je toliko uznapredovala da je jednom prigodom pokušala samoubojstvo.

"Uperila sam si pištolj u glavu", otkrila je pjevačica.  Od nauma ju je u posljednji tren odgovorio pas Popey, kojeg je čula kako stepenicama dolazi do nje.

"Ne mislim da bih to učinila, ali ipak, ne mogu to reći sa sigurnošću. To je bilo stvarno loše vrijeme za mene i trebale su mi dvije godine da dođem sebi", otvoreno je kazala Dolly.

Dolly Parton (FOTO: Getty)

Za depresiju je često krivila svoju plahu narav, a ona joj je gotovo onemogućavala normalno funkcioniranje. "Od depresije su bolovali članovi moje obitelji s obje strane, pa moram biti oprezna. Ponekad su neki problemi jednostavno preteški da bi se jedan mali čovjek mogao s njima nositi", otkrila je pjevačica i dodala da je nekada znala biti toliko bezvoljna da joj se jednostavno nije dalo ustati iz kreveta.

Najteže joj je bilo 1984. godine nakon što se podvrgnula djelomičnoj histerektomiji zbog koje je izgubila nadu da će ikada imati djecu, piše Radar Online. Spas u teškim trenucima Dolly je tražila u molitvi, a često je isticala da joj je upravo vjera dala snagu da se vrati na pravi put.