Mladenci Fabiole Beracasa i Jasona Beckmana stigli su na svečanu večeru. Cijeli Dubrovnik prati vjenčanje bogataša.


Gosti para milijardera prošetali su svoje toalete Dubrovnikom. Tek vjenčani par Fabiola Beracas i Jason Beckman stigli su u kazalište Marina Držića gdje je poslužena svečana večera.

Spektakl u Dubrovniku: Bogati mladenci samo za cvijeće izdvojili 4 milijuna kuna!

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Konačno je službeno – slavna zvijezda stigla u Hrvatsku! Slika nije dostupna Spektakl u Dubrovniku: Bogati mladenci samo za cvijeće izdvojili 4 mil.kn

Pozdravio ih je i gradonačelnik Andro Vlahušić, a mladenka je blistala u glamuroznoj šarenoj haljini dok je na vjenčanju nosila haute couture Givenchy vjenčanicu vrijednu oko 100 tisuća eura. Odlično raspoloženi pozirali su pred kamerama, baš kao i njihovi modno osvješteni gosti. Riječ je o tristotinjak pripadnika svjetskog jet seta, među kojima su poznati odvjetnici, brokeri, liječnici, dizajneri i umjetnici.

Među gostima je viđen i omiljeni dizajner interiera Oprah Winfrey, Nate Berkus, u gradu je stigao i reper Snoop Dog, kao i slavni dizajner Riccardo Risci koji je haljinu i dizajnirao.

Šef američkih pripadnika osiguranja priznao nam je da su na ovom projektu radili oko godinu dana. Bogati mladenci samo za cvijeće izdvojili 4 milijuna kuna, a slavlje se nastavlja sutra na Lokrumu.

Fabiola je inače kći Victorije Hearst, treće supruge Randyja Hearsta s kojom je milijarder bio 13 godina u braku. Nakon njegove smrti, Randy je Victoriji ostavio bogatstvo, a ona se 1987. zaljubila u legendarnog i prebogatog izdavača Williama Randolpha Hearsta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook