Kakva raskoš

Večera je poslužena: Bogati mladenci glavna atrakcija na Stradunu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladenci Fabiole Beracasa i Jasona Beckmana stigli su na svečanu večeru. Cijeli Dubrovnik prati vjenčanje bogataša.

Gosti para milijardera prošetali su svoje toalete Dubrovnikom. Tek vjenčani par Fabiola Beracas i Jason Beckman stigli su u kazalište Marina Držića gdje je poslužena svečana večera.

Pogledaj i ovo showbuzz Fotosession prije svega FOTO Jet set u Dubrovniku: Milijarderka u vjenčanici pobjegla od kamera!

Spektakl u Dubrovniku: Bogati mladenci samo za cvijeće izdvojili 4 milijuna kuna!

Pozdravio ih je i gradonačelnik Andro Vlahušić, a mladenka je blistala u glamuroznoj šarenoj haljini dok je na vjenčanju nosila haute couture Givenchy vjenčanicu vrijednu oko 100 tisuća eura. Odlično raspoloženi pozirali su pred kamerama, baš kao i njihovi modno osvješteni gosti. Riječ je o tristotinjak pripadnika svjetskog jet seta, među kojima su poznati odvjetnici, brokeri, liječnici, dizajneri i umjetnici.

Među gostima je viđen i omiljeni dizajner interiera Oprah Winfrey, Nate Berkus, u gradu je stigao i reper Snoop Dog, kao i slavni dizajner Riccardo Risci koji je haljinu i dizajnirao.

Šef američkih pripadnika osiguranja priznao nam je da su na ovom projektu radili oko godinu dana. Bogati mladenci samo za cvijeće izdvojili 4 milijuna kuna, a slavlje se nastavlja sutra na Lokrumu.

Fabiola je inače kći Victorije Hearst, treće supruge Randyja Hearsta s kojom je milijarder bio 13 godina u braku. Nakon njegove smrti, Randy je Victoriji ostavio bogatstvo, a ona se 1987. zaljubila u legendarnog i prebogatog izdavača Williama Randolpha Hearsta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene