20 godina kasnije

Novi dokazi - nije podigao ruku na sebe, slavnog rokera ubila je supruga?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dokumentarac 'Soaked in Bleach' donosi nove dokaze o smrti slavnog rokera Kurta Cobaina, a sve upućuje na njegovu suprugu.

'Daily Mail/MailOnline' došao je do isječaka kontroverznog dokumentarca 'Soaked in Bleach' u kojem se govori o mogućnosti kako je slavni roker Kurt Cobain ubijen. Stručnjaci su pregledali njegovo oproštajno pismo koje je udovica Courtney Love godinama čuvala.

Pogledaj i ovo Dokumentarac "Preblizu" Nagrađivani dokumentarac o obiteljskom nasilju prikazivat će se u Zagrebu, priča je o ženi koja gradi novi život

Bivši šef policije u Seattleu smatra kako bi se slučaj o Kurtovoj smrti trebao ponovno otvoriti. U filmu se pojavljuje i privatni istražitelj kojeg je unajmila Courtney nekoliko dana prije Kurtove smrti.

I nakon 21 godinu slučaj Kurta Cobaina intrigira javnost

Godinama se već šapuće o tome kako je udovica kriva za Kurtovu smrt, a sada sudski vještaci tvrde da je baš ona ubila supruga. U to vrijeme bili su pred rastavom, a u slučaju da ju je Kurt uistinu ostavio ona bi vrlo vjerojatno ostala bez svega.

Kurtovo oproštajno pismo moglo bi biti glavni dokaz u slučaju ubojstva jer postoje sumnje da je pismo napisao netko tko je vješto imitirao njegov rukopis. Još jedna sumnjiva okolnost je i ta što je njegovo tijelo bilo kremirano samo šest dana nakon smrti, a otisti s puške kojom je počinio navodno samoubojstvo uzeti su tek nakon mjesec dana. Ne čudi da je udovica svim silama pokušavala zaustaviti objavljivanje dokumentarca 'Soaked in Bleach'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene