Sedam godina David Roberts pratio je u stopu divu Whitney Houston i dijelom je inspirirao njezin filmski hit "Tjelohranitelj" iz 1992. godine.


Bivši policajac David Roberts sedam je godina bio tjelohranitelj Whitney Houston, od 1988. do 1995. U tom vremenu imao je veliki utjecaj na život pjevačke dive i navodno je blockbuster "Tjelohranitelj" iz 1992. godine dijelom inspiriran njime. Nisu bili u ljubavnoj vezi, ali bili su bliski prijatelji.

Vezani članci Slika nije dostupna Iako se otac protivi, ostatak obitelji je vodi kući kako bi preminula u miru Slika nije dostupna Prognozirali su joj kraj, no sada njezin otac poručuje: 'Kristina je budna!'

"Isprva nisam htio raditi s njom jer nikad prije nisam radio u show businessu. Ubrzo sam shvatio da je taj svijet prepun droge, iako Whitney nije uzimala ništa osim piva i cigareta dok nije upoznala Bobbyja Browna", rekao je Roberts u novom dokumentarcu o divinom životu, koji će premijeru imati 16. lipnja. Bivši tjelohranitelj optužuje pjevača za uništavanje Whitney, ali i njihove kćeri Bobbi Kristine, koja je preminula u dobi od samo 22 godine.

"On je uništio Whitney. Nije mogao doći na njezinu razinu pa se ona spustila na njegovu. Išao je na njezinu turneju s nama i to je bila katastrofa. Posvuda su bile limenke piva i prazne boce šampanjca, a Whitney je bila bolesna svaki drugi dan", rekao je Roberts, koji je shvatio da Whitney ima problem tek nakon katastrofalnog nastupa na rođendanu nećaka bahreinskog princa, piše Daily Mail.

"Nije mogla otpjevati nijednu notu, bilo je jako neugodno. Nakon toga u njezinoj sobi pronašao sam marihuanu i odmah to prijavio njezinim odvjetnicima i menadžerskom timu. Dali su mi otkaz. Da je netko poslušao moja upozorenja, Whitney bi i danas bila živa", uvjeren je Roberts.

Whitney je s reperom Bobbyjem Brownom bila u braku od 1992. do 2007. godine, a poznato je da su se zajedno drogirali te da ju je on fizički zlostavljao. Whitney je preminula 2012. u hotelu u Los Angelesu u dobi od 49 godina. Nakon srčanog udara utopila se u kadi. U njezinoj krvi pronađen je kokain.

Tri godine kasnije, njezina kći Bobbi Kristina pronađena je bez svijesti u svojoj kadi. Preminula je nakon što je šest mjeseci bila u komi. "Bobbi Kristina nije imala šanse. Rođena je u kaosu. Njezin otac doveo je do sloma njezinu majku. Njih dvije žrtve su njegove otrovne osobnosti, obje ih je uništio", rekao je Roberts.