Stevie Starr sve je ostavio bez teksta još u audicijskoj emisiji showa Supertalent kada je pred očima gledatelja, između ostalog, progutao kovanice i čavle, a ovoga puta sve je digao na još višu razinu. U emisiji ''Backstage s Miom'' naša voditeljica pokušala je uz pomoć doktora otkriti kako mu to uspijeva.

Galerija


Mnogi će se složiti da je nastup Stevieja Starra u trećoj emisiji uživo showa Supertalent bio najbizarniji. Njegov jedinstveni talent da guta stvari i potom ih neokrznute vraća iz želuca sve ostavlja u popriličnom šoku, a ovoga je puta sve podigao na još veću razinu.

Vezani članci Stivie Starr i Maja Šuput Progutao je sve što je stigao, a onda je skoro progutao i Maju: Čime je zaslužio poljubac? Stevie Starr (Foto: Instagram) Stevie tvrdi da još nismo vidjeli sve: ''Čekajte finale, nećete vjerovati, samo ću reći - živo je i leti''

Naime, u polufinalnoj emisiji progutao je žilet, a zatim je njime u vlastitoj utrobi po sredini prerezao rajčicu. No kako ne voli rajčicu, odmah je isprao usta deterdžentom od limuna. Sljedeće na redu bilo je gutanje pribadača i magneta, koje je zatim iz želuca vratio savršeno spojene. Pet pribadača stavio je u želucu na magnet i vratio ih posve suhe, baš kako ga je Maja Šuput zamolila.

Poslije nastupa iza kulisa showa uhvatila ga je Mia Kovačić, u čijem društvu je bio i doktor koji je pokušao objasniti kako Stevie radi to što radi.

Cijeli razgovor i pregled pogledajte u našem videu.

Backstage s Miom pratite na YouTube kanalu Nove TV.