Stevie Starr sve je ostavio bez teksta još u audicijskoj emisiji showa Supertalent kada je pred očima gledatelja, između ostalog, progutao kovanice i čavle, a ovoga puta sve je digao na još višu razinu. U emisiji ''Backstage s Miom'' naša voditeljica pokušala je uz pomoć doktora otkriti kako mu to uspijeva.

Galerija


Mnogi će se složiti da je nastup Stevieja Starra u trećoj emisiji uživo showa Supertalent bio najbizarniji. Njegov jedinstveni talent da guta stvari i potom ih neokrznute vraća iz želuca sve ostavlja u popriličnom šoku, a ovoga je puta sve podigao na još veću razinu.

Vezani članci Hayford Okine Ima li nešto što on ne može? Pogledajte što je Hayford napravio iza kulisa showa nakon vatrenog nastupa! Stevie Starr (Foto: Instagram) Stevie tvrdi da još nismo vidjeli sve: ''Čekajte finale, nećete vjerovati, samo ću reći - živo je i leti''

Naime, u polufinalnoj emisiji progutao je žilet, a zatim je njime u vlastitoj utrobi po sredini prerezao rajčicu. No kako ne voli rajčicu, odmah je isprao usta deterdžentom od limuna. Sljedeće na redu bilo je gutanje pribadača i magneta, koje je zatim iz želuca vratio savršeno spojene. Pet pribadača stavio je u želucu na magnet i vratio ih posve suhe, baš kako ga je Maja Šuput zamolila.

Poslije nastupa iza kulisa showa uhvatila ga je Mia Kovačić, u čijem društvu je bio i doktor koji je pokušao objasniti kako Stevie radi to što radi.

Cijeli razgovor i pregled pogledajte u našem videu.

Backstage s Miom pratite na YouTube kanalu Nove TV.