Pojavili su se novi dokazi koji upućuju na to kako se možda ne radi o nesretnom slučaju.


Dok se Bobbi Kristina, kćerka pokojne Whitney Houston bori za život, pojavili su se novi dokizai koji upućuju na to da se možda ne radi o nesretnom slučaju već o slučaju nasilja.

Otkrivena njihova tajna - živjeli u laži svo ovo vrijeme?!

Vezani članci Slika nije dostupna UBILA IH ISTA OSOBA? 'Previše je podudarnosti u načinu na koji su stradale' Slika nije dostupna VIDEO Prolazi kroz najteže razdoblje u životu - Jecao u suzama

Policiju se uzbunili medicinski djelatnici koji se brinu o Kristini, prijavivši ozljede na tijelu koje su nastale prije nego je pronađena kako pluta u kadi licem okrenutim prema dolje.

Obitelj progovorila - u kući Bobbi Kristine pronađena droga!

Sve se dogodilo tek nekoliko dana prije treće obljetnice smrti njezine majke koja je pronađena na sličan način.

Policija je odbila dati detalje o ozljedama, ali naglasili su kako će u slučaju Kristinine smrti, pokrenuti istragu o ubojstvu.

Otac Bobbi Kristine odbio isključiti kćer s aparata

Nakon smrti majke, Kristina je proživljavala teške trenutke kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Imala je nekoliko neuspješnih pokušaja započinjanja karijere u nekoliko televizijskih serijala.

Kratko je boravila u klinici za rehabilitaciju, a dvije godine kasnije fotografirana je kako konzumira nešto iz velike lule na jednom partiju.

Nick Gordon bio je u kući kada je njihov zajednički prijatelj Max Lomas pronašao Kristinu u kadi. Nije davala znakove života i bolničari pretpostavljaju kako joj je mozak bio bez kisika minimalno pet minuta. 

Policija je obavila razgovore i s Nickom i s Maxom kojeg su pozvali na još jedan razgovor, međutim njegov odvjetnik tražio je imunitet za Maxa prije novog razgovora s policijom. 

Kako navodi 'TMZ' Max je navodno izjavio kako je Nick počistio kuću prije dolaska hitne pomoći i uklonio mrlje od krvi. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook