Nagrade Zlatni studio dodijeljene su na svečanoj gala večeri u Zagrebu.

Galerija


Lica i formati Nove TV i ove su se godine bili našli među finalistima medijske nagrade Zlatni studio koju dodjeljuje Jutarnji list, i to kao medijska kuća s najviše nominacija, a dodjelu su napustili s tri od ukupno četiri nagrade za koje su bili nominirani. 

Vezani članci Ivana Paradžiković Nova TV slavila u čak tri kategorije: ''Posvećujem tu nagradu svim hrabrim ženama koje su istupile u Provjerenom'' Ivana Paradžiković Nova TV ima 4 nominacije za Večernjakovu ružu: U jakoj konkurenciji su naši glumci, emisija i reporterka!

Urednica istraživačkog magazina Nove TV Ivana Paradžiković osvojila je prestižnu nagradu Zlatni studio među tri finalista u kategoriji TV voditelj/voditeljica.

"Hrabre žene koje istupuju sa svojim pričama, daju mi snagu za ono što radim", izjavila je Ivana u govoru zahvale.

Domaća serija ''Na granici'', čiji su glumci i radnja prikazani na domišljat i duhovit način i pred male ekrane privukli velik broj gledatelja te seriju pozicionirali na vrh gledanosti tog formata, dobitnica je nagrade za najbolju domaću TV seriju. 

Emisija ''Provjereno'' osvojila je nagradu u kategoriji za najbolju TV emisiju! Ekipa ''Provjerenog'' već 13. sezonu istražuje teme važne za javni interes, ali i objavljuje društveno osjetljive priče zbog kojih se građani angažiraju kako bi pomogli drugima.

"Mi nismo od velikih riječi, mi smo od velikih djela, tako će i ostati svakog četvrtka", izjavio je novinar emisije "Provjereno" Ivan Čorkalo preuzimajući nagradu. 

Nova TV ove je godine bila televizijska kuća s najviše nominacija za nagradu Zlatni studio i to za četiri formata i jedno lice Nove TV, a kao prezenter na dodjeli je sudjelovao i reporter Nove TV Andrija Jarak. 

Prekrasna ljubavna priča naše voditeljice i jednog od najseksepilnijih muškaraca na svijetu: ''Bilo je izazova..''