Opa!

Zamrznuto lice s razlogom je razvukla u najširi mogući osmijeh, no ovaj put su svi gledali u nešto drugo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Kidman pojavila se na partyju zagrijavanja za Oscare koji je u nedjelju u Beverly Hillsu organizirao Giorgio Armani, a za tu je prigodu obukla odijelo i topić.

Glumica Nicole Kidman ove je godine nominirana za Oscara u kategoriji za najbolju glumicu za ulogu u filmu "Being the Ricardos", a za svečanu dodjelu zagrijavala se na partyju koji je u nedjelju u Beverly Hillsu organizirao Giorgio Armani.

Pogledaj i ovo showbuzz Neki ne daju šansu drugima Tko su glumci koji su bili nominirani nebrojeno puta za zlatni kipić, ali nikad nisu dobili nagradu?

Nicole je za tu prigodu obukla klasično muško crno odijelo, kojemu je dozu ženstvenosti, ali i seksepila podarila srebrnim topićem u kojem je otkrila dosta gole kože.

U fokusu su se našli njezin strukić i ravan trbuh, koji su ovaj put uspjeli skrenuti pažnju s glumičina zamrznutog lica koje je razvukla u najširi mogući osmijeh. Naime, Nicole već neko vrijeme prate glasine o estetskim zahvatima i često je se kritizira da pretjeruje s botoksom.

Kada je emitirana serija "Slom", u kojoj glumi s Hughom Grantom, čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, no glumica o svemu šuti.

Inače, Nicole je 2002. godine osvojila Oscara za najbolju glumicu za ulogu u filmu "Sati", u kojem je utjelovila spisateljicu Virginiu Wolf.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 +0 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Celebrity Maja uskočila u minijaturni topić, ali pogledajte kako ju je maleni frajer Bloom skroz zasjenio: "Najljepši dječak!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene