nema čega nema

Pokloni od 100 tisuća dolara: I ove godine nominirani za Oscare kući odlaze punih ruku

Oscar (FOTO: Getty) Oscar (FOTO: Getty) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Oscar (FOTO: Getty) Oscar, statua (FOTO: Getty) 90. dodjela Oscara (FOTO: Getty) +0 Dodjela Oscara (FOTO: Getty) Galerija

Kad su u pitanju Oscari jedna od prvih asocijacija je definitivno luksuz. A luksuzni su i pokloni koji će utješiti sve one koji kući ne odu sa zlanim kipićem.

Još nas samo nekoliko dana dijeli od Oscara. Jubirana 90. dodjela najprestižnijih filmskih nagrada održat će se u noći s nedjelje na ponedjeljak, a tijek najglamuroznije noći u Hollywoodu uživo ćete moći pratiti i na portalu Dnevnik.hr.

Pogledaj i ovo Dodjela Oscara 2014. godine - 4 Svi su željeli taj selfie Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina od ove fotografije? Srušila je internet u par minuta i ispisala modernu povijest!

Nominirani se već naveliko spremaju za dodjelu, a oni koji kući odu kratkih rukava, odnsno bez zlatne statue, nemaju razloga za tugu. Kući ipak neće otići bez ičega jer su za sve nominirane pripremljene i više nego utješne nagrade. U poklon vrećicama tako će se naći pokloni vrijedni 100.000 dolara u kojima će biti vaučeri za luksuzna putovanja, kozmetički preparati najprestižnijih svjetskih brendova, razni elektronički uređaji, ali i brojna druga iznenađenja.

90. dodjela Oscara (FOTO: Getty) 90. dodjela Oscara (FOTO: Getty)

Kad je o putovanjima riječ, nominirani će osvojiti put na jednu od tri atraktivne lokacije. Neki će se tako zaputiti u Tanzaniju, drugi će pak uživati na Havajima, a ništa lošije neće se provesti ni oni koji osvoje luksuzno putovanje u Grčku.

U vrećici će se naći i puno manje ekstravagantnih darova za dom među kojima su naranče, slatkiši i razna pića. Bit će tu i veganskih lizalica, raznih biljnih sirupa i čajeva isključivo organskog podrijetla. Za one pak koji nisu fanovi slatkiša tu su i vakumska posuda za ručak, kuharica i termosica.

U svjetlu "Me Too" pokreta i Time's Upa, vrećice sadrže i nekoliko stavki koje se odnose na val seksualnih napada, uznemiravanja i optužbi za silovanje koje su rasprostranjene u Hollywoodu.
U vrećicama se tako mogu naći i sprej od papra za samoobranu, zakrpe za ublažavanje znojenja, tečaj koji pomaže "smanjiti loša sjećanja", knjiga koja pomaže osnaživanje mladih djevojaka, ali i kutija s 199 kartica na kojima su ispisane pozitivne misli.

Vlasnike kućnih ljubimaca posebno će razveseliti holistička hrana za pse koja će se također naći među poklonima, a sve samce pozivnica za lansiranje aplikacije za upoznavanje "Never Missed", piše Mirror. Sve u svemu, osvojili Oscar ili ne, sigurni smo da kući nitko od nominiranih neće otići tužan i razočaran.

Dodjela Oscara (FOTO: Getty) Dodjela Oscara (FOTO: Getty)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene