Nagrađeni i Nadia i Janko

Novoj TV tri nagrade "Zlatni studio": Dobitnici su Provjereno, Andrija Jarak i Na granici

Zlatni studio Nova TV (Foto: Twitter) Zlatni studio Nova TV (Foto: Twitter) Platforma X 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatni studio Nova TV (Foto: Twitter) Dodjela nagrade \'\'Zlatni studio\'\' (Foto: CROPIX) - 8 Dodjela nagrade \'\'Zlatni studio\'\' (Foto: CROPIX) - 7 Dodjela nagrade \'\'Zlatni studio\'\' (Foto: CROPIX) - 6 Dodjela nagrade \'\'Zlatni studio\'\' (Foto: CROPIX) - 5 Dodjela nagrade \'\'Zlatni studio\'\' (Foto: CROPIX) - 1 Dodjela nagrade \'\'Zlatni studio\'\' (Foto: CROPIX) - 4 Na granici Zlatni studio (Foto: Cropix) +0 Na granici Zlatni studio (Foto: Cropix) Galerija

Andrija Jarak proglašen je najboljim TV novinarom, "Provjereno" najboljom TV emisijom, "Na granici" najboljom domaćom TV serijom, a Janko Popović-Volarić i Nadia Cvitanović najboljim glumcima.

Upravo je završena 2. po redu dodjela medijskih nagrada Zlatni studio.

Pogledaj i ovo Nova TV nominirana u četiri kategorije za nagradu Zlatni Studio Novi uspjeh! "Supertalent", "Na granici", "Ples sa zvijezdama", "Provjereno" i Ivana Paradžiković u finalu nagrade Zlatni Studio

Andrija Jarak proglašen je najboljim TV novinarom, "Provjereno" najboljom TV emisijom, "Na granici" najboljom domaćom TV serijom, a Janko Popović-Volarić i Nadia Cvitanović najboljim glumcima.

Andrija Jarak proglašen je najboljim TV novinarom.

"Naravno da je velika čast biti nominiran drugu godinu za redom, osobito jer je ovdje riječ o nagradi o kojoj odlučuju čitatelji i gledatelji. To je čast i priznanje, ali isto tako, rekao bih, jedna velika obaveza da se nastavi raditi punom snagom kao i dosad", zaključio je Andrija prije dodjele.

Najboljom domaćom TV serijom proglašena je serija "Na granici".

Vlado Bulić ranije je komentirao veliki uspjeh serije. "S obzirom da publika glasa, očekivao sam nominaciju, jer imamo stvarno vrhunske rezultate gledanosti", rekao je kratko.

TV emisijom godine proglašeno je "Provjereno".

Naša Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije "Provjereno"bila je nominirana i u kategoriji TV voditelj. 

''Jedina misija koju imamo svih ovih 11 godina je slušati naše gledatelje, naše građane i koji su njihovi problemi, jer i najmanja priča postaje velika kada se ispravi nepravda'', komentirala je Ivana svoju nominaciju.

Glumci Janko Popović-Volarić i Nadia Cvitanović također su otišli kući s nagradama u rukama.

Iznenađenje posebno nije skrivala plavokosa Nadia koju gledamo i u seriji "Na granici". "Hvala, stvarno sam iznenađena. Hvala žiriju na nominaciji, publici na nagradi, hvala Franji, Borku, cijeloj ekipi, volim vas", poručila je glumica koja je nagradu osvojila za ostvarenje u filmu "Osmi povjerenik". Janko je proglašen najboljim glumcem zbog uloge u filmu "Comic Sans".

Među nominiranima bila je i Ivana Brkić Tomljenović i to u kategoriji najbolji TV novinar.

"Otprilike se to poklapa s mojom trogodišnjicom rada na Novoj TV, to mi je velika čast i veliko priznanje. Zahvaljujem svim gledateljima Nove TV i čitateljima Jutarnjeg lista koji su dali glas za mene i svakako mi je to motivacija za daljnji rad", poručila je nedavno.

Svi finalisti po kategorijama: 

TV VODITELJ: Ivana Paradžiković 

NAJBOLJI TV NOVINAR – Ivana Brkić Tomljenović, Andrija Jarak

DOMAĆA TV SERIJA – Na granici 

TV EMISIJA –Provjereno

TV ZABAVA – Tvoje lice zvuči poznato 

REALITY SHOW – Supertalent

NAJBOLJI GLUMAC – Janko Popović Volarić za ulogu u filmu Comic Sans

NAJBOLJA GLUMICA – Nadia Cvitanović za ulogu u filmu Osmi povjerenik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene