Održane su još jedne u nizu nagrada. BAFTA LA je okupila niz slavnih glumaca.


BAFTA LA, koje dodjeljuje ogranak Britanske akademije za film i televiziju Los Angelesa onima koji svojim radom ostavljaju trag u Hollywoodu, izabrala je svoje dobitnike.

Vezani članci Isla Fisher (Foto: AFP) Velika beauty promjena učinila holivudsku glumicu neprepoznatljivom Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Profimedia) 10 zvjezdanih parova koje nismo mogli zamisliti zajedno, a oni danas ne mogu jedno bez drugog

>> MTV VMA nagrade protekle u znaku Miley Cyrus

Sacha Baron Cohen na crveni je tepih došao sa suprugom Islom Fisher, a fotografirao se i u društvu zgodne Salme Hayek.

Cohen je dobio nagradu Charlie Chaplin za izvrsnost u komediji. Ne bi on bio on a da ne napravi malo show na sebi svojstven način, pa se pri preuzimanju našalio s 87-godišnjom Grace Collington koja ju je nagradu i najavila. Inače, Grase je s četiri godine glumila s velikim Chaplinom u klasiku 'Svjetla velegrada'.

George Clooney osvojio je nagradu Britannia za izvrsnost na filmu za svoj dugogodišnji rad. 'Kao što je poznato nema djece - za koju znam, ali imam obitelj pisaca, glumaca i redatelja', rekao je primajući nagradu. 

Na dodjeli su bile i Suki Waterhouse, Naomie Harris, Kelly rowland, Idris Elba, sir Ben Kingsley , Poppy Delevingne te mnogi drugi poznati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook