a što drugo...

Bajagi se vratio osmijeh na lice nakon što se utišala bura oko njegova razvoda, evo i što ga je oraspoložilo!

Momčilo Bajagić Bajaga - 7 Momčilo Bajagić Bajaga - 7 Saša Miljević/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Bajagić Bajaga - 1 Momčilo Bajagić Bajaga - 2 Momčilo Bajagić Bajaga - 3 Momčilo Bajagić Bajaga - 4 Momčilo Bajagić Bajaga - 5 Momčilo Bajagić Bajaga - 6 Viktor Savić, Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija Bajagić Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga +3 Momčilo Bajagić Bajaga Galerija

Momčilo Bajagić Bajaga nastupio je u pulskoj Areni u sklopu Adria summer festivala, a tijekom koncerta nije skidao osmijeh s lica i bio je sjajno raspoložen.

Popularni srpski glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga (62) za vikend je održao koncert u pulskoj Areni u sklopu Adria summer festivala.

Pogledaj i ovo Bajaga - 1 neobjavljena pjesma IN magazin ekskluzivno donosi stihove nove Bajagine pjesme koju je posvetio najvažnijoj ženskoj osobi u životu!

Tijekom nastupa nije skidao osmijeh s lica i čini se da mu je mnogobrojna publika uspjela popraviti raspoloženje nakon što je javnost doznala za njegov razvod od supruge Emilije Bajagić s kojom je u braku bio 33 godine.

Bajaga inače ne voli govoriti o svojem privatnom životu, no nedavno je za Avaz otkrio da se razvod dogodio puno prije nego što je vijest odjeknula u regionalnim medijima.

"Nikad nisam pričao o privatnom životu... I, eto, vidite da je razvod bio prije više od godinu i po, a tek sad se saznalo. Bilo je davno da bih se prisjećao", kazao je tada glazbenik.

Za njihov razvod javnost je doznala tek sredinom ovog srpnja, kada je vijest objavio srpski Objektiv.

"Jednostavno više nije moglo. On je vagao već nekoliko godina i shvatili su da je tako najbolje. Između njih već duže vrijeme nije bilo iskrica, već su zbog djece održavali skladan odnos", ispričao je tada izvor blizak paru te je dodao: "Moram napomenuti da nije bilo svađe ili ružnih riječi, već je u pitanju stvar zasićenja. Nisu željeli da to bude medijski popraćeno da djeca ne bi prolazila kroz sve što prati javne osobe kada se razvedu. Tako da su se vrlo brzo dogovorili."

Bajaga i Emilija vjenčali su se 1989., nakon sedam godina veze, a zajedno imaju sina Marka i kćer Anđelu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Dylan Douglas - 1 Dylan Douglas - 2 Dylan Douglas - 3 Dylan Douglas - 4 +8 Dylan Douglas - 5 Celebrity Sina slavnog para rijetko viđamo u javnosti, a odrastao je u zgodnog frajera kojim se roditelji s razlogom ponose!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 2 +7 Tony Cetinski - 1 Nekad i sad Tony Cetinski ponovno osvanuo sa svojim zaštitnim znakom, evo kako izgleda nakon zahvata kojem se radovao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene