Miss Hrvatske

Glasovanje je završilo - saznajte koja je ljepotica prikupila najviše vaših glasova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na portalu dnevnik.hr imali ste priliku dati svoj glas onoj djevojci za koju smatrate da treba osvojiti titulu najljepše

Nastavak puta prema tituli najljepše Miss Hrvatske 2015 izborile su Anica Vidić, Katarina Čavar, Iva Butorac, Anja Bijelić, Antonija Damjanović, Maja Spahija, Tea Vrcelj, Matja Čičak, Marta Malenica, Elena Jung, Paula Breški i Ivana Gudelj. Upravo ovom rezultatu pridonijeli su i vaši glasovi. Na portalu dnevnik.hr imali ste priliku dati svoj glas onoj djevojci za koju smatrate da treba osvojiti titulu najljepše, a dobiveni se glasovi zbrajaju konačnom zbroju glasova.

Pogledaj i ovo showbuzz Samo najljepše Tko će postati nova Miss Hrvatske?

Sve ukupno je prikupljeno 7117 glasova, a rezultate ankete pogledajte OVDJE. Najviše glasova putem ankete prikupila je Antonija Damjanović s 1088 glasova, no to nipošto nije konačna odluka. Koja će finalistica osvojiti titulu Miss Hrvatske, saznajte večeras.

Izbor za Miss se zahuktava, pale i suze: Splićanka povučena iz finala!

Na veliku žalost direktorica izbora Ive Loparić Kontek i Maje Vračarić Kuljiš, Ivana Gudelj je odlukom organizatora izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije povučena iz finala pa će večeras na pozornici hotela Omorika u Crikvenici nastupiti samo 11 natjecateljica.

Ulaznica za ovu važnu manifestaciju više nema, no direktan prijenos se može pratiti na našem portalu Dnevnik.hr. Budite s nama UŽIVO od 21h.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene