'Zaključili smo da bi bilo puno zanimljivije da jednog dana svojoj obitelji odjednom predstavimo Winnie Rose', izjavio je Jimmy.


Televizijski voditelj i komičar Jimmy Fallon i supruga Nancy Juvonen nedavno su postali ponosni roditelji curice Winnie Rose. Jimmy je sad otkrio kako su bebu dobili uz pomoć surogat majke.

Vezani članci Jimmy Fallon (Foto: Getty Images) Američki voditelj Jimmy Fallon komentirao izgled hrvatskih reprezentativaca: Na meti se našli Livaković, Vida i Mandžukić Jimmy Fallon (Foto: PIXSELL) Slavni komičar rasplakao svijet: Vratio se na posao nakon smrti majke, a ono što je rekao rasplakalo je sve

Naime, Jimmy je dao intervju za Today Show, a ovaj detalj otkriven je tijekom najave emisije koja će se emitirati idućeg tjedna.

>> Jimmy Fallon na društvenim mrežama predstavio kćer Winnie

'Nije to zapravo bila tajna, ali moja supruga i ja smo pokušavali dobiti bebu već neko vrijeme. Isprobali smo sve opcije, ali naposljetku smo imali surogat majku. Ovog puta smo odlučili da ovu privatnu stvar nećemo otkriti nikome. Zaključili smo da bi bilo puno zanimljivije da jednog dana svojoj obitelji odjednom predstavimo Winnie Rose. Kad se rodila, bili smo naprosto šokirani', otkrio je Jimmy.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook