Poznati roditelji još poznatije djece često se i sami ističu lijepim i njegovanim izgledom. Donosimo vam prekrasne dame.


Ne pada jabuka daleko od stabla, a vidi se to i na ovim sjajnim primjerima. Poznati roditelji još poznatije djece često se i sami ističu lijepim i njegovanim izgledom, pa postaje jasno da su njihova djeca povukla dobre i kvalitetne gene. Donosimo poznate i zgodne majke, koje nimalo ne zaostaju za svojom djecom.

Đurđa Tedeschi

Vezani članci Dragan Šolak Osnivač United grupe o Sloveniji: ''To je država nevjerojatnih prilika. Ako se ne probudi, sav novac će otići konkurentnim zemljama'' Marko i Branka Grubnić Grubnićeva majka nedavno je proslavila 61. rođendan, a za šetnju gradom sad je istaknula raskošni dekolte

Gospođa Tedeschi, majka poduzetnika Emila Tedeschija, redovito završava na stranicama modnih časopisa zbog svog istančanog modnog stila. Pozornost plijeni gdje god se pojavi. Njegovana i karizmatična, umirovljena sutkinja pravi je primjer kako se nose godine. Jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica, a lekcije stila mogla bi očitati i puno mlađim damama. Nikad ne robuje uvrijeđenim pravilima, već ih vješto krši. Ova rođena Korčulanka zaista je vrijedna svakog divljenja! Svaka čast!

Branka Grubnić

Gospođa Grubnić ima 56 godina, no izgleda puno, puno mlađe. Prati trendove, a svom slavnom sinu usadila je ljubav prema lijepom. Marko će i sam reći da majci duguje puno toga, a između ostalog i osjećaj za modu. Stoga ne čudi što se stilist često pohvali majčinim izgledom na vlastitom Instagramu, gdje joj se dive i njegovi brojni pratitelji. Zgodna gospođa sjajno nosi svoje godine, dugu platinastu kosu, ali i modne kombinacije.

 

When my #Diva celebrates, nothing is too much... #SunnyDay #LunchWithQueenMother

A photo posted by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Halida Imamović

U Hrvatskoj je poznata njezina kćerka Hana Hadžiavdagić Tabaković, no u rodnoj Bosni i Hercegovini poznata je zbog svog stila i sama Halida. Ova diplomirana ekonomistica obožava se lijepo odijevati, a sama Hana duguje joj i vlastiti osjećaj za stil. Sa majkom se sjajno zabavlja i često kupuje, pa se dame znaju time pohvaliti i na Instagramu poznate voditeljice.