Izbačena!

Đurđa prva napustila Farmu: ''Pa jeste vi poludjeli? Kako se ne mogu prati svaki dan?''

Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Đurđa Smoljanović Farma (Foto: PR) +0 Đurđa Smoljanović Farma (Foto: PR) Galerija

Đurđa Smoljanović napustila je farmu, a samo za Dnevnik.hr progovorila je o svojem odlasku s imanja.

Na kraju prvog tjedna provedenog na farmi došlo je vrijeme i za ispadanje prvog farmera. Tako su se u areni u dvoboju našle Đurđica i Maja. U eliminacijskom dvoboju snage pobijedila je Maja. Đurđa je spakirala svoje stvari i zauvijek se oprostila s farmom, a svoje iskustvo podijelila je s nama. Otkrila nam je kako se snalazila u seoskim poslovima, s kime se najviše povezala, ali i tko ju je ljutio.

Pogledaj i ovo Edita Ptičar (Foto: Dnevnik.hr) Tužna vijest U prometnoj nesreći poginula Edita Ptičar, natjecateljica reality showa Farma

Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Je li Farma ispunila tvoja očekivanja?

Ne. Nije ispunila moja očekivanja. Onako kako me je dočekalo stanje kuće, za moj pojam, bilo je pretjerano. Smatrala sam da u kući može biti prljavština od blata i neizbježna slamica, koje nije nedostajalo gdje god smo se okrenuli, ali ne i stoka i perad. To nije bilo nikako za očekivati. Nisam to ni u snu pomišljala.

Kako si se osjećala kad si bila izabrana za slugu?

Ja sam očekivala da ću biti izabrana za slugu pa me nije to toliko pogodilo, ali me pogodilo to što su izabrali Srećka zato što je Srećko jedini rekao isto što i ja. On je priznao istinu, a drugi su je prešutjeli. Upravo zbog toga što me podržao završio je gdje i ja.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Budući da je i Srećko bio sluga, kako ste se slagali?

Nas dvoje smo se dobro slagali. Meni je bilo jako žao, i to sam mu odmah rekla. Ja sam se osjećala krivom, ali on mi nije zamjerio. I dalje je držao svoj stav da smo stvarno smo došli u loše. Njemu nije teško to palo.

Kako komentiraš svoje svađe s Franom? Je li Frane bio korektan kao gazda?

Pa stalno je za mnom trčkarao i htio mi sjedit nad glavom pa mu to nije išlo. Onda kad bi mu ja odgovorila, on opet po svome, kao da me nije čuo. Frane ni u jednom segmentu svoje uloge nije bio korektan. Smatram da on nije za vođenje. Ne zna pristupati ljudima. Bez obzira na to što je gazda, ipak treba imati nekakav odnos. Kad dođe do situacije da se nešto dogodilo, on se ograđuje od situacije za koju odgovara.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Osim sa Franom, imala si prepirke i s drugim farmerima, kako sada gledaš na to?

Drugim farmerima zasmetalo je to što sam se ja degradirala zato što sam rekla da ja ne mogu biti tu zato što su kokoši tu spavale. Oni mene na taj način nisu uspjeli upoznati. Kad sam vidjela da se neki problem može riješiti na drugi način, ja sam ga predložila. Neke je to iritiralo. Ja sam rekla da nemamo deterdženta i da idemo prat suđe sa sirutkom, a oni su svi pozijevali. U mlijeko se stavlja ocat. S octom su, vrlo jednostavno, sredstva za čišćenje. To je činjenica.

Što ti je najviše nedostajalo na Farmi?

Tuš, voda za pranje. Oni su govorili da će bunari presušiti, da nema vode i da se ne možemo prati svaki dan. Pa jeste vi poludjeli? Kako se ne mogu prati svaki dan? Svaki dan sam smrdljiva, svaki dan sam ljepljiva!

Đurđa Smoljanović Farma (Foto: PR) Đurđa Smoljanović Farma (Foto: PR) Foto: PR

Zašto si izabrala Maju kao drugu duelisticu?

Ja sam htjela na dvoboj izabrati Franu, to definitivno, ali nisam mogla pa sam Maju. Ako ništa, Maja je tu negdje kao i ja po svim ovim kriterijama. Nisam znala ni da ostanem gdje bih bila.

Što će ti najviše ostati u sjećanju sa farme?

Joj... Ovaj dio koji mi je najgori. Doček. Dobrodošlica.

Đurđa Smoljanović Farma (Foto: PR) Đurđa Smoljanović Farma (Foto: PR) Foto: PR

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene