Đorđe i Olivera Balašević su u nedjelju proslavili 36. godišnjicu braka.


"Kasnili smo na vlastito vjenčanje, tada je Jovana već bila rođena, kada smo se vjenčali, i ja sam zbog albuma za djevojčicu i slike željela biti u bijelom, mislim da je to san svake djevojke, a Đole je bio neposredniji, on je imao traperice i prsluk, tenisice naravno i stavio je bedž - Muppete", kaže Olivera.

Vezani članci Aleksa, Olivera i Đorđe Balašević Sin Đorđa i Olivere Balašević jednom je prilikom otkrio pravu istinu o njihovoj ljubavi kojoj se svi dive Olivera Balašević - 2 Đorđa su jednom pitali je li se ljubav s Oliverom potrošila, a njegov vam odgovor samo može izmamiti osmijeh na lice

Svadba je bila skromna, a održala se 7. svibnja 1981. godine.

"Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pričao viceve čak i na svojoj svadbi. Kada su se otvorila vrata kod matičara i začuli se zvuci "Svadbenog marša", dočekali su nas matičar i njegova asistentica s lentama, a Đole je to prokomentirao: 'Oho - vidi Miss i prva pratilja!'. Kad su pitali ima li tko što prijaviti, on je matičaru pružio ključeve od automobila i rekao da nešto nije u redu s ler-gasom, auspuh nešto ne radi dobro. I tako smo se mi legalizirali", dodaje Olivera.

Godine 1987. na albumu "U tvojim molitvama" našla se pjesma "Olivera", samo jedna od glazbenih poslastica. Ubrzo im se rodila i druga kćerka, Jelena, a sredinom 1990-ih dobili su i sina Aleksu.