36 godina sreće

Ljubav bez granica: Đorđe i Olivera Balašević prisjetili se netipične svadbe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Đorđe i Olivera Balašević su u nedjelju proslavili 36. godišnjicu braka.

"Kasnili smo na vlastito vjenčanje, tada je Jovana već bila rođena, kada smo se vjenčali, i ja sam zbog albuma za djevojčicu i slike željela biti u bijelom, mislim da je to san svake djevojke, a Đole je bio neposredniji, on je imao traperice i prsluk, tenisice naravno i stavio je bedž - Muppete", kaže Olivera.

Pogledaj i ovo showbuzz Na meti uvreda! Olivera Balašević vratila djevojačko prezime i razbjesnila Đoletove fanove, pa morala sve objašnjavati!

Svadba je bila skromna, a održala se 7. svibnja 1981. godine.

"Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pričao viceve čak i na svojoj svadbi. Kada su se otvorila vrata kod matičara i začuli se zvuci "Svadbenog marša", dočekali su nas matičar i njegova asistentica s lentama, a Đole je to prokomentirao: 'Oho - vidi Miss i prva pratilja!'. Kad su pitali ima li tko što prijaviti, on je matičaru pružio ključeve od automobila i rekao da nešto nije u redu s ler-gasom, auspuh nešto ne radi dobro. I tako smo se mi legalizirali", dodaje Olivera.

Godine 1987. na albumu "U tvojim molitvama" našla se pjesma "Olivera", samo jedna od glazbenih poslastica. Ubrzo im se rodila i druga kćerka, Jelena, a sredinom 1990-ih dobili su i sina Aleksu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene