Đorđe Balašević nakon svoje čestitke primio je mnoštvo komentara obožavatelja kojima nedostaju njegovi koncerti po Hrvatskoj.

Galerija


Đorđe Balašević na poseban je način čestitao Božić svima koji ga slave 25. prosinca po gregorijanskom kalendaru što su većinom njegovi obožavatelji u Hrvatskoj. 

Vezani članci Đorđe i Jovana Balašević - 2 Balaševićeva kći rasplakala tisuće ljudi starom snimkom na kojoj priča o svom ocu SDP-ov Arsen Bauk u Sabor je donio nekoliko mandarina - 2 Arsen Bauk na saborsku klupu poslagao mandarine u sjećanje na Đorđa Balaševića

"Kod nas u kraju se dobro znalo da praznici vrijede samo onda kada se njima raduju i naše komšije, onoliko koliko se i mi radujemo njihovim praznicima... Zdravlje, slavlje, srce lavlje...", napisao je Balašević na svom Facebook profilu. 

Kod nas u kraju se dobro znalo da praznici vrede samo onda kada se njima raduju i naše komšije, onoliko koliko se i mi radujemo njihovim praznicima... Zdravlje, slavlje, srce lavlje...

Objavljuje Đorđe BalaševićPetak, 25. prosinca 2020.

Njegova čestitka je naišla na brojne pozitivne komentare, a mnogi su istaknuli da žele što prije uživati na njegovim koncertima.

"Nažalost, Arena Zagreb sad služi nečem drugom, nadam se ne još dugo. Želim da se što prije u nju vrati muzika i sreća, koncerti. Do tada se sjećamo Đole svih tvojih koncerta u Areni, u Lisinskom, Kerempuhu. Samo da znaš ja ću sutra ipak biti na tvom koncertu kao i svake godine, samo što će ovo biti naš kućni koncert, slušat ću te cijeli dan". "Hoćemo opet cupkanje hopa cupa od četiri i pol sata", "Sretan Božić, uz želju da se nastavi tradicija, 26.12. Zagreb, Arena", "Hvala, Đole najdraži, i Vama svako dobro i da nam dođete što prije, jer teški su ovi krajevi godine bez znanih melodija. Živio nam, i svirao vječno!", "Fališ, Đole. 12. mjesec bez tvog koncerta, baš bezveze", napisali su mu. 

Samo su tanke špagice sve držale na mjestu: Plavokosa ljepotica nosi sve manje bikinije