Đorđe Balašević na društvenim je mrežama najavio koncert u Osijeku.

Galerija


Đorđe Balašević je zabrinuo sve svoje obožavatelje, prijatelje i članove obitelji nakon što je završio na hitnoj operaciji nakon što je u studenom ove godine doživio infarkt. I dok je početkom ovog mjeseca izjavio kako još uvijek ne može obećati koncerete u Osijeku i Zagrebu, najnovijom objavom na svom profilu na Facebooku i više je nego razveselio svoje vjerne fanove.

Vezani članci Martina Vrbos Povratak sa stilom: Martina Vrbos prvi zagrebački nastup nakon 7 godina posvećuje velikoj Whitney Houston Đorđe Balašević (Foto: PR) Đorđe Balašević u Areni Zagreb: U dva dana prodano pola dvorane!

"Dragi Osječani... Vidimo se na koncertu 20.12.2019. Osijek je moj lega grad, i Bogu hvala da je prvi po redu. Ako ne uspijem održati koncert u Osijeku, nigdje neću", napisao je Đorđe.

O koncertu u Zagrebu se zasad nije oglasio, no njegova najava na Facebooku i dalje stoji pa se obožavatelji nadaju najboljem.

"Samo dođi, da se uvjerimo da si dobro, ostalo prepusti nama", "Samo da si nam ti Đole dobro", "Ma bravo", "Želim, želim, najviše na svijetu", "Živ bio Đole, da nam još dugo pjevaš i još duže živiš","Znači, bit će i Zagreb","Jedva čekam Zagreb", "Stižemo", poručili su mu u komentarima.

Otkriven razlog prekida multimilijunaša koji je bankrotirao i njegove 32-godine mlađe zaručnice