Hrvati presretni

Dobra vijest za sve Đoletove fanove: Objavio kada i gdje će održati prvi koncert nakon teške operacije

Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 4 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 4 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 4 Đorđe Balašević (VIDEO: Davor Visnjic/PIXSELL) Olivera i Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) +0 Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Galerija

Đorđe Balašević na društvenim je mrežama najavio koncert u Osijeku.

Đorđe Balašević je zabrinuo sve svoje obožavatelje, prijatelje i članove obitelji nakon što je završio na hitnoj operaciji nakon što je u studenom ove godine doživio infarkt. I dok je početkom ovog mjeseca izjavio kako još uvijek ne može obećati koncerete u Osijeku i Zagrebu, najnovijom objavom na svom profilu na Facebooku i više je nego razveselio svoje vjerne fanove.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon 4 godine u Slavoniji Kad tamburama mangupi osvoje Tvrđu! Balašević u Osijeku 13. rujna

"Dragi Osječani... Vidimo se na koncertu 20.12.2019. Osijek je moj lega grad, i Bogu hvala da je prvi po redu. Ako ne uspijem održati koncert u Osijeku, nigdje neću", napisao je Đorđe.

O koncertu u Zagrebu se zasad nije oglasio, no njegova najava na Facebooku i dalje stoji pa se obožavatelji nadaju najboljem.

"Samo dođi, da se uvjerimo da si dobro, ostalo prepusti nama", "Samo da si nam ti Đole dobro", "Ma bravo", "Želim, želim, najviše na svijetu", "Živ bio Đole, da nam još dugo pjevaš i još duže živiš","Znači, bit će i Zagreb","Jedva čekam Zagreb", "Stižemo", poručili su mu u komentarima.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mohamed Hadid i Shiva Safai (Foto: Profimedia) Mohamed Hadid i Shiva Safai (Foto: Profimedia) +0 Mohamed Hadid (Foto: Profimedia) Celebrity Otkriven razlog prekida multimilijunaša koji je bankrotirao i njegove 32-godine mlađe zaručnice

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene