uoči tužne obljetnice

Balaševićeva kći najavila veliko iznenađenje koje je glazbenik prije smrti pripremio za obožavatelje, ovo nitko nije očekivao

Đorđe Balašević Đorđe Balašević Foto: DNEVNIK.hr

Đorđe Balašević je napisao predstavu koja će uskoro biti prikazana pred publikom, a detalje je otkrila njegova kći Jelena Beba Balašević.

Kći pokojnog Đorđa Balašević, redateljica Jelena Beba Balašević, otkrila je detalje o nepoznatoj ostavštini njezina oca.

Pogledaj i ovo showbuzz ne događa se često Zadranin stao u obranu Balaševića. A onda mu se javio Đole i oduševio

"Đole je napisao komediju, dramu, prvu i jedinu kazališnu predstavu. Svaka njegova riječ zaslužuje naći svoje mjesto pred publikom i na sceni, gdje je on bio apsolutni kralj", ispričala je Beba tijekom gostovanja na srpskom Naxi radiju.

"Ta predstava će biti sve ono što je on. Ako izuzmemo 'Kao rani mraz', koji je pisan u formi scenarija, ovo je prvi dramski tekst koji je Đole napisao. Naslov i dalje ne možemo otkrivati jer se radi o specifičnoj igri riječi, ali predstava je komedija situacije u kojoj se nekoliko karaktera nalazi u okolnostima, koje su bile nesretne za ovu zemlju i društvo. Komad je zamišljen s puno glazbe i humora, malo povijesnih podataka, benignih sukoba i zapleta, naravno sa sretnim krajem", otkrila je kći legendarnog kantautora uoči prve godišnjice njegove smrti.

Đorđe Balašević preminuo je 19. veljače 2021. godine u bolnici u Novom Sadu, u kojoj se liječio od upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus.

Iza sebe je ostavio suprugu Oliveru i njihovo troje djece, sina Aleksa i kćeri Jovanu i Jelenu, te brojne neutješne obožavatelje.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chantel Jeffries (Foto: Instagram) +0 Chantel Jeffries (Foto: Profimedia) Celebrity Zavela je brojne svjetske face, a sada se od nje ne odvaja ni 14 godina stariji glazbenik, šuška se da su više od prijatelja!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Courteney Cox (Foto: Instagram) +0 Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Nekad i sad Omiljena Monica tražila je da je vrate na staro i da bude prirodna, ali čini se da na svojim greškama ipak ništa nije naučila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene