Ne zna se koja je ljepša!

Pogledajte kako zgodne Srpkinje koje su oduševile na Eurosongu uživaju na egzotičnoj lokaciji, fotke su bombastične!

Grupa Hurricane - 1 Grupa Hurricane - 1 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 1 Galerija

Djevojke iz grupe Hurricane zatrpale su Instagram svojim golišavim fotografijama sa Zanzibara.

Pjevačice Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić iz grupe Hurricane užarile su Instagram svojim novim fotkama sa Zanzibara, gdje pune baterije za nadolazeće koncerte.

Pogledaj i ovo Sanja Vučić Prava transformacija! Omiljena Uraganka drastično promijenila svoj imidž: ''Što je ovo, vratite nam staru Sanju!''

Sanja je pozirala u kratkoj žutoj haljini, koja je u prvi plan stavila njezine vitke i tetovirane noge, a obožavatelji su je obasuli komplimentima na račun njezina izgleda i figure te desecima tisuća lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Osim tetovaže na unutarnjoj strani desnog bedra, na fotki se vidi i jedna koju ima ispod lijevog ramena, a ovaj put nije pokazala veliku tetovažu cvijeća na desnoj nozi koju smo imali priliku vidjeti tijekom njezina nastupa u roterdamskoj areni Ahoy.

Sanja je za srpski Telegraf otkrila i kako je to jedina njezina tetovaža koja ima značenje te da ju je posvetila svim ženama u svome životu, dok je ostale napravila jer se voli tetovirati.

Na istom mjestu pozirala je i Ksenija koja je u kratkom topiću otkrila svoj ravni trbuh, a i ona je od obožavatelja dobila više od 40 tisuća lajkova i brojne pohvale.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ksenia (@ksenia.knezevic)

A nakon što je zapalila Instagram vrućom fotkom s plaže, Ivana je pozirala na krevetu u još jednom seksi badiću koji je otkrio njezinu besprijekornu figuru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

Podsjetimo, grupa Hurricane ove je godine predstavljala Srbiju na Eurosongu s pjesmom "Loco Loco", a djevojke su natjecanje završile na 15. mjestu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Celebrity Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene