Godine im nisu problem

Povukao se iz javnosti, a kad ga fotografi uhvate, svima je uvijek zanimljivija njegova 17 godina mlađa djevojka

Tobey Maguire, Tatiana Dieteman (Foto: Profimedia) Tobey Maguire, Tatiana Dieteman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tobey Maguire, Tatiana Dieteman (Foto: Profimedia) +0 Tobey Maguire, Tatiana Dieteman (Foto: Profimedia) Galerija

44-godišnja zvijezda filma Spiderman i njegova 27-godišnja djevojka prošetali su se Los Angelesom u ležernom izdanju, a u šetnji su ih uhvatili paparazzi.

Glumac Tobey Maguire je dvije godine u vezi sa 17 godina mlađom Tatianom Dieteman, a par je zajedno u karanteni posljednjih nekoliko tjedana. Paparazzi su ih ulovili u šetnji kvartom u Los Angelesu nakon što su izašli na svježi zrak, a svima je za oko zapela njezina sjajna linija.

Pogledaj i ovo showbuzz Kad Leo zatulumari Posvetio se atraktivnoj brineti: Priredio kućni tulum, a fotografi sve snimili

Tatiana je u šetnju izašla u ružičastom topiću i bijelim hlačicama, a oboje su izgledali veselo i opušteno.

44-godišnja zvijezda filma Spiderman i njegova 27-godišnja djevojka na prvom su spoju bili 2018. godine, a od onda su u sretnoj vezi. Maguire i Dieteman krajem prošle godine su bili na obiteljskom odmoru s njegovom djecom Ruby (13) i Otisom (10) koje je glumac dobio u braku s Jennifer Meyer.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene