Cure detalji

Djevojka princa Harryja nije spremna – 'Ne želi se udati za njega!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Djevojka princa Harryja još nije spremna na brak, no on kaže da će se čekati koliko god treba...

Princ Harry i njegova odabranica Cressida Bonas zajedno su već dvije godine. Svoju vezu su skrivali od očiju javnosti, no prije nekoliko dana viđeni su zajedno na javnim događajima što je i pokrenulo sve glasnija šuškanja o skorašnjem vjenčanju u kraljevskoj obitelji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Što kraljevska obitelj NE želi da znamo!

No, britanski mediji pišu kako se prinčeva odabranica još dvoumi između svojih snova o karijeri plesačice, ljubavi ali i života pod povećalom. Cressida navodno je priznala bliskoj prijateljici kako još nije spremna na brak, piše The Telegraph.

25-godišnja bivša studentica plesa morala je odustati od svojih snova i ambicija jer plesačka karijera nije prikladna za jednu potencijalnu članicu kraljevske obitelji. 'Svi je stalno pitaju o Harryju zbog čega se Cressida zna poprilično naljutiti i odgovoriti im da se ne želi udati za njega', otkrila je njezina prijateljica, dok i Harryjevi prijatelji tvrde kako će on teško pronaći bolju od nje. Svjestan je toga i sam princ budući da je navodno rekao kako će 'Cressidu čekati koliko god bude potrebno'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene