Djevojka uspješnog košarkaša Luke Dončića, Anamaria Goltes ljetuje u Hrvatskoj.

Galerija


Djevojka košarkaša i NBA zvijezde Luke Dončića, lijepa slovenska manekenka Anamaria Goltes odmara u Hrvatskoj, a fotografije s naše obale dijeli sa svojih 103 tisuće pratitelja na profilu na Instagramu.

One malo koga ostavljaju ravnodušnim jer na većini njih Anamaria pokazuje savršeno oblikovanu figuru u bikinijima i ljetnim izdanjima, a pohvalila se i da je dosad posjetila otoke Krk, Žirje i Dugi otok.

Anamaria odmor provodi u Hrvatskoj, dok je Luka u američkom Orlandu gdje on i ostali igrači Dallasa iščekuju nastavak NBA lige koja je trenutno pauzirana zbog koronavirusa. Par je u vezi od 2016. godine, pa možemo reći da im osim na poslovnom planu ide sjajno i na onom ljubavnom.

Inače, atraktivna Slovenka nekad je trenirala kickbox, plesala te studirala ekonomiju u Ljubljani, a bavi se i manekenstvom. Sa samo 15 godina pobijedila je na tradicionalnom izboru jednog slovenskog teen časopisa za najljepšu tinejdžericu, a obožavatelje na drušvenim mrežama redovito časti i golišavim fotografijama.

Slovenski par živi u Dallasu, a zna posjetiti i Lijepu Našu, odakle su također objavljivali atraktivne fotografije.

Anamaria je u jednom intervjuu za Cosmopolitan otkrila detalje njihova upoznavanja i veze.

"Kad smo se upoznali, bilo mi je 12 ili 13 godina, bio je manji od mene, pa mogu reći da mi visina i mišićavo tijelo nisu toliko bitni. Luka je jednostavno zanimljiva osoba, razigrana, energična i još uvijek ima sve to što me tada privuklo kod njega", poručila je.

Jedva je dočekala pobjeći na odmor pa se skinula u minijaturni badić koji joj je jedva obuzdao grudi