Odlično i moćno!

Pogledajte zašto je ova djevojka preuzela svu Majinu pozornost: ''Imaš tu mušku energiju!''

Gloria, No Shame (Foto: Screenshot) Gloria, No Shame (Foto: Screenshot) Screenshot 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Plesna skupina No shame (Foto: Nova TV) - 1 Plesna skupina No shame (Foto: Nova TV) - 3 Plesna skupina No shame (Foto: Nova TV) - 2 Plesna skupina No shame (Foto: Nova TV) - 4 Gloria, No Shame (Foto: Screenshot) No shame (Foto: NOVA TV) No shame (Foto: NOVA TV) +0 Plesna grupa No shame (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

U Supertalentu smo imali priliku vidjeti i nastup plesne skupine No Shame.

Oni su plesna skupina No Shame i kao što sam naziv kaže, tvrde da nemaju srama. Za to su imali i posebno objašnjenje. 

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

''Ne sramimo se pokazati što znamo i ne sramimo se općenito doći negdje i otplesati nešto, bez ikakvih predrasuda, jednostavno smo otvoreni i zato no shame'', objasnili su žiriju kojem su se predstavili s koreografijom s kojom su pobijedili na festivalu u Novom Sadu na kojem sudjeluje preko 2000 ljudi.

A ovim su nastupom dokazali da su zasluženo pobijedili. Žiri je pohvalio njihovu izvedbu, a Maja je  priznala da je svu njezinu pozornost preuzela djevojka Gloria. 

''Mislim da ste stvarno opravdali svoje ime. Moram reći da mi je Gloria uzela svu pozornost. Imaš tu jednu mušku energiju koju ja silno volim kad je posao u pitanju. Bili ste sjajni i stvarno je no shame kod vas'', zaključila je Maja.

Da su odlični, moćni i jaki složio se i Janko, a njihov ples pohvalila je i Martina.

Gledat ćemo ih opet u polufinalu Supertalenta. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene