U Supertalentu smo imali priliku vidjeti i nastup plesne skupine No Shame.

Galerija


Oni su plesna skupina No Shame i kao što sam naziv kaže, tvrde da nemaju srama. Za to su imali i posebno objašnjenje. 

Vezani članci Trio Essence (Foto: Nova TV) - 8 Ukrajinke totalno opčinile Davora: Pogledajte zašto je Martina zaključila da će ostati bez večere! A cappella sastav iz Sarajeva na audiciji za Supertalent (Foto: Instagram) Sarajevski sastav poslije Rusije i Malte odlučio osvojiti i Hrvatsku: "Adrenalin radi sto na sat"

''Ne sramimo se pokazati što znamo i ne sramimo se općenito doći negdje i otplesati nešto, bez ikakvih predrasuda, jednostavno smo otvoreni i zato no shame'', objasnili su žiriju kojem su se predstavili s koreografijom s kojom su pobijedili na festivalu u Novom Sadu na kojem sudjeluje preko 2000 ljudi.

A ovim su nastupom dokazali da su zasluženo pobijedili. Žiri je pohvalio njihovu izvedbu, a Maja je  priznala da je svu njezinu pozornost preuzela djevojka Gloria. 

''Mislim da ste stvarno opravdali svoje ime. Moram reći da mi je Gloria uzela svu pozornost. Imaš tu jednu mušku energiju koju ja silno volim kad je posao u pitanju. Bili ste sjajni i stvarno je no shame kod vas'', zaključila je Maja.

Da su odlični, moćni i jaki složio se i Janko, a njihov ples pohvalila je i Martina.

Gledat ćemo ih opet u polufinalu Supertalenta. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.