Kakva jelka!

Djevojka našeg nogometaša pokazala bogatu blagdansku dekoraciju u njihovom francuskom domu

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Duje Ćaleta Car, Adriana Đurđević, Pamela Anderson, Adil Rami (Foto: Instagram) Ćaleta-Car, Đurđević (Foto: Instagram) +0 Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Galerija

Adriana Đurđević je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira pred okićenom jelkom.

Nogometaš Duje Ćaleta-Car (24) i njegova djevojka Adriana Đurđević (29) spremni su za blagdane.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Lijepa Dubrovkinja je na Instagramu, gdje broji preko 67 tisuća pratitelja, pokazala kako su ukrasili svoj dom u francuskom gradu Marseilleu, gdje Duje igra za istoimeni nogometni klub.

Adriana je objavila fotografiju na kojoj pozira pred okićenom drvcem, odjevena samo u veliki džemper i visoke čarape.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

"Najljepše doba godine", napisala je u opisu fotografije na kojoj je se, osim velike i bogato ukrašene bijele jelke, vide i jaslice, brojni patuljci, ali i djelić zanimljivog crno-bijelog zida u njezinom i Dujinom domu.

U komentarima je dobila brojne pohvale za svoje drvce i ostatak dekoracije, a ni ovoga puta nisu izostali komplimenti na račun njezina izgleda.

Podsjetimo, Adriana i Duje u vezi su više od tri godine, a zbog njega se preselila iz rodnog joj Dubrovnika u Marseille.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +0 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nekoć su bili seks-simboli, danas su uznemirujuće pojave: Potrošili su milijarde da se uljepšaju, a dobili su suprotan rezultat

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene