potvrdila vijest

Trudna zaručnica britanskog premijera zarazila se koronavirusom: "Molim sve trudnice da se paze"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Carrie Symonds napisala je na Twitteru kako se osjeća bolje nakon što je tjedan dana provela u krevetu.

Zaručnica britanskog premijera Borisa Johnsona, Carrie Symonds, objavila je da je pozitivna na koronavirus, nekoliko dana nakon što je Johnson potvrdio da je zaražen.

Pogledaj i ovo showbuzz prebolio u tajnosti Princ William imao je koronu na proljeće, otkrio je zašto je to tek sad objavio, a procurili su i detalji liječenja

"Protekli tjedan sam provela u krevetu sa simptomima koronavirusa. Nisam se trebala ni testirati jer sam se osjećala slabo, no nakon sedam dana odmora osjećam se snažnije. Imati koronavirus u trudnoći je zabrinjavajuće. Sve trudnice molim da se paze i da prate upute liječnika", napisala je Symonds na Twitteru.

Britanskom premijeru je određena karantena prošloga petka, a nakon nekoliko dana je istaknuo kako i dalje ima visoku temperaturu te da ostaje u samoizolaciji. Johnson kađe kako se osjeća bolje, no i dalje će se paziti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Heath Ledger (Foto: Screenshot Youtube) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) +2 Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Celebrity Ljubav života upoznao je prvi dan na snimanju filma, a preminuo je sa samo 28 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene