Andrej Kramarić posljednjih se dana odmara s društvom i djevojkom na grčkom Mykonosu.

Galerija


Mladi nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen.

Vezani članci Andrej Kramarić i Mia Ćurković Mladi Vatreni odveo djevojku na Mauricijus, ona pokazala savršeno tijelo Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Jedan od najpoželjnijih domaćih nogometaša zaprosio djevojku Miju?

Radi se o reprezentativcu Andreju Kramariću koji se posljednjih dana odmara s društvom i djevojkom na grčkom Mykonosu.

Iako je poznat po tome što skriva intimu kao zmija noge, tu i tamo na svojim društvenim profilima podijeli pokoju fotografiju s djevojkom, zanosnom studenticom Mijom Ćurković.

Podsjetimo, da ju ljubi, sportaš je priznao nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a tada je priznao kako su zajedno od 2017. godine te kako je to bila ljubav na prvi pogled.

Mia studira na Veterinarskom fakultetu, a u slobodno vrijeme obožava zdrav način života, što se moglo zaključiti i po fotografijama s Mykonosa.

Naime, Andrej je pokazao kako par vježba zajedno, a osim isklesanih tijela, Mia je pokazala i prilično veliku tetovažu na rebrima.

Zanimljivo, nogometaš nema niti jednu, iako su njegovi kolege itekako poznati kao veliki ljubitelji tinte, posebno oni iz reprezentacije.

Fotografijama su oduševili javnost koja im je poručila kako su preslatki zajedno, a kako se ono kaže, parovi koji vježbaju zajedno, ostaju zajedno. 

Iznenađenje! Milijuni se dive njezinoj ljepoti, no kad skine svu tu šminku, evo što ostaje