Maja Šuput započela je s proslavom svog djevojačkog vikenda, na koji je povela i Marka Grubnića.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput iznenadila je svoje obožavatelje na društvenim mrežama viješću da je njezin najluđi vikend u životu upravo započeo.

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput dosad neviđenim fotkama s vjenčanja čestitala Valentinovo svom voljenom suprugu Marko Grubnić (Foto: Instagram) Grubnić morao napustiti djevojačku Maje Šuput: "Što se dogodi u Beogradu, ostaje u Beogradu"

Naime, Maja je okupila svoje prijateljice kako bi s njima proslavile djevojačku večer ili, bolje rečeno, djevojački vikend, a među njima se našao i jedan poseban muškarac. Naime, pjevačica je pozvala i svog najboljeg prijatelja Marka Grubnića

"We are fucking ready. Moj djevojački vikend upravo počinje", napisala je Maja uz fotografiju.

Uz to je objavila i niz Instagram priča na kojem možemo vidjeti kako se ekipa ludo zabavlja na putu za Beograd. Prije toga posjetili su jednu zagrebačku kliniku gdje su dobili vitaminske infuzije kako im ne bi ponestalo snage za partijanje. 

Čini se kako je Maja djevojačkom iznenadila i prijateljice te svoju vjenčanu kumu Lanu Gadža Čermak, koje su se oglasile u pričama koje je pjevačica objavila na Instagramu.

Iako se krajem prošle godine šuškalo da se Maja već udala za svog zaručnika Nenada Tatarinova, to je opovrgnula te pritom za IN Magazin otkrila kako će do jeseni ove godine postati gospođa Tatarinov.

"Ne, ja stvarno ne znam di si to čuo. Nismo se vjenčali! Nismo... Ali je definitivno odluka pala! Jedan dan je otišao i rekao mi je 'Gle, ja sam neke stvari dogovorio jer dok ja budem čekao tvoj slobodan datum, mi ćemo ostarjeti.' Moram priznati da je uzeo stvari u svoje ruke pa sam ja rekla: 'Dobro, može!' Ekskluzivno mogu reći da ću do jeseni biti gospođa Tatarinov'', izjavila je bila Maja.

Njihova veza započela je prije dvije godine, a zaručili su se 11. siječnja prošle godine na Maldivima

Privlačile poglede: Dvije ljepotice za kojima su se svi okretali kćeri su slavne glumice