Uvijek posebni

Nisu gubitnici, no hoće li biti pobjednici? Maja poručila Varaždincima da bi mogli podijeliti 200 tisuća kuna

Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu Luka Dubroja/Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu Dječji zbor Glazbene škole u Varaždinu Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu (Foto: Nova TV) Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu (Foto: Nova TV) Zbor Supertalent, Maja Šuput plače (Foto: Screenshot Nova TV) +0 Zbor Supertalent, Martina Tomčić i Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Za Dječji zbor Glazbene škole u Varaždinu grupa Queen je sudbonosna jer im je osigurala prolaz do samog finala Supertalenta.

Dječji zbor Glazbene škole u Varaždinu jedan je od finalista showa Supertalent.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Riječ je o pjevačkoj skupini koja je na audiciji izvela legendarnu pjesmu grupe Queen "Bohemian Rhapsody" te rasplakala Maju Šuput, ali i Martinu.

"Nije me briga šta ćete raditi sa mojom glazbom, samo da nije dosadna", jednom je prilikom rekao Freddie Mercury, a ova izvedba bila je sve samo ne dosadna.

"Uvijek u pjevanju kada su velike količine ljudi, one same po sebi nose određenu snagu i duboku poruku, a u vašem slučaju rekla bih da ima iscjeliteljsku moć", zaključila je Martina.

I za polufinalni nastup glazbena skupina izabrala je provjereno dobar Queen koji je ponovno bio sretan za njih jer "show must go on", a tu je bio i mnogo atraktivniji vizualni nastup.

A hoće li Queenove pjesme "We will rock you" i "We are the champions" koje su izveli u finalu biti najsretnije za njih, toliko da postanu novi hrvatski supertalenti?

"Za početak, oni su večeras u finalu hrvatskog Supertalenta, to je već više nego dovoljno", poručila im je oduševljena Martina. "Možda ćete morati podijeliti tih 200 tisuća kuna", zaključila je Maja.

"Volio bih da nastavite pjevati što god bilo večeras i da nam dođete i sljedeće godine", poručio im je Janko, dok im je Bilman poručio kako im je ovo bio dosad najbolji nastup.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici showa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene