prepoznajete li ih?

VIDEO Proslavile se kao djevojčice, izrasle u prave zavodnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihov glumački talent rano je došao pod svijetla reflektora. Iako su počele jako mlade, uspjele su ostvariti uspješnu karijeru u Hollywoodu.

Dječje zvijezde danas - Gdje su i što rade? Sve smo istražili!

Pogledaj i ovo May December pogledati čim prije! Jedan od provokativnijih filmova koji ćete pogledati ove godine: Zbunit će vas, ali bit će vam drago jer se našao na vašoj listi!

Natalie Portman se sa samo 12 godina pojavila u filmskom klasiku iz 1994. 'Leon: Profesionalac'. Danas slavna glumica i dobitnica Oscarovka utjelovila je lik djevojčice Matilde koja se sprijatelji s profesionalnim ubojicom nakon što joj mafijaši ubiju cijelu obitelj. Teška tema, no mlada glumica sjajno se snašla u svojoj ulozi koja joj je otvorila vrata i za mnoge druge uloge nakon toga.

Natalie je svoju prvu nominaciju za Oscara dobila 2010. za film 'Bliskost", a zlatni kipić je konačno i dobila u dramatičnoj ulozi u 'Crnom labudu'.

Scarlett Johansson već je kao djevojčica privlačila pozornost. Svoje prvo glumačko iskustvo stekla je 1994. godine u filmu 'Manny and Lo'. Tada je glumila Amandu koja sa svojom starijom sestrom, trudnom tinejdžerkom Lorel (Lo) biježi od kuće i preživljava na ulici. Skarlet je za tu ulogu bila nominirana i za Independent Spirit Award za glavnu žensku ulogu, a tada je imala svega 12 godina! nakon te ulige stigla je i ona uz Roberta Redforda u filmu 'Šaptač konjima', a sve ostalo je povijest.

Pogledajte kako izgleda strašna djevojčica iz filma 'The Ring'

Christina Ricci nekoć je bila prepoznatljiva kao članica strašne Adams obitelji, no više nije tako. Isto je počela svoju karijeru kao dječja zvijezdica i jedna je od prvih 'teen zvijezda' u Hollywoodu. proslavila se sa svoega 11 godina, a u međuvremenu je igrala u brojnim poznatim filmovima kao što su 'Monster', 'Uspavana dolina'... i mnogi drugi.

Na što su sve spremni glumci za ulogu u filmu: Transformacije o kojima se i dalje priča

Dakota Fanning najranije je počela svoju karijeru, pa i nije nimalo iznenađujuće da je zovu 'čudom od djeteta'.

Obilježila ju je ologa u filmu 'Zovem se Sam' sa Seanom Pennom. To joj čak nije bila ni prva uloga, no bila je svakako najupečatljivija. Dakota je tada imala svega 7 godina, a nakon toga osvojila je publiku u mnogim drugim filmovima. Njezino vrijeme tek dolazi... 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene